Izvor: Kurir/Regioni arhiva vesti 10.04.2017

Roditelji posle 5 dana pustili decu u klupe: Škola obećala da će biti bezbedni od drugaka koji bije

Kurir 10.04.2017
KRAGUJEVAC - Učenici odeljenja II-3, kragujevačke OŠ "Stanislav Sremčević", ponovo su od jutros na nastavi, posle pet dana koliko roditelji nisu dozvoljavali svojoj deci odlazak u školu, sve dok nisu dobili potvrdu direktora da će biti bezbedna… »

(Video, foto) Tipovi s fantomkama na glavama blokirali ulaz u RTV! Ko su oni i šta hoće?

Kurir 10.04.2017
I u Novom Sadu, građani nezadovoljni izbornim rezultatima, okupljaju se i šetaju ulicama 7 dan zaredom. Naime, na današnjem protestu pojavilo se nekoliko hiljada ljudi. "Protest protiv diktature" odvija se istovremeno u više gradova širom Srbije, a… »

Nastavak reformi: Smenjena četiri direktora Kliničkog centra Niš

Kurir 10.04.2017
NIŠ - Uprava niškog Kliničkog centra krajem prošle nedelje, smenila je direktore Klinika za neurohirurgiju, neurologiju, nefrologiju i plastičnu hirurgiju, a prema nezvaničnim informacijama, tu nije kraj. U najkraćem mogućem periodu, još tri… »

Drama u novom pazaru: Samohrana majka sa detetom preti da će se spaliti ako joj uzmu kuću!

Kurir 10.04.2017
NOVI PAZAR - U novopazarskom naselju Rasadnik, u blizini Opšte bolnice, danas se odigrala prava drama u kojoj je samohrana majka sa detetom pretila da će se politi benzinom i zapaliti ako joj budu rušili objekat koji je nedavno sagradila. Porodica se… »

Sećanje na najmlađu žrtvu NATO bombardovanja: Danas je 18. godina od smrti male Bojane i njenog oca

Kurir 10.04.2017
MERDARE - U noći između 10 i 11. Aprila 1999 NATO avijacija zasula je malo mesto Merdare kod Kuršumlije kasetnim bombama. Tom prilikom život je izgubila jedanaestomesečna Bojana i njen otacBožin Tošović (29), dok je nekim čudom uspela da preživi… »

Strava i užas u Sremskoj Mitrovici: Komšijski retriver oborio devojčicu (5) pa je kidao i ujedao

Kurir 10.04.2017
SREMSKA MITROVICA - Petogodišnju devojčicu iz Sremske Mitrovice izujedao je pas zlatni retriver i naneo joj povrede po ruci, leđima i glavi. Devojčica je stabilno i nakon ukazane pomoći na odeljenju Hirurgije u Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici… »