Izvor: Mondo/Društvo arhiva vesti 10.04.2017

Dan 8: Studenti se usaglasili, evo šta traže

Mondo 10.04.2017
U Beogradu je i osmog dana zaredom održan protest nezadovoljnih, mahom mladih, građana protiv stanja u zemlji. Protestuje se i u većim gradovima Srbije. Studenti usaglasili zahteve koji se čitaju na skupovima. Saobraćaj u centru grada je obustavljen… »

Divan dan pred nama, a već sutra...

Mondo 10.04.2017
U Srbiji će danas, posle hladnog jutra sa slabim prizemnim mrazom, biti pretežno sunčano i malo toplije vreme, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Foto: Mondo/ Stefan Stojanović Duvaće slab vetar. Jutarnja temperatura biće od dva do… »

Predsednik: Rezultati Fondacije čisti i merljivi

Mondo 10.04.2017
Rezultati Fondacije "Dragica Nikolić" su merljivi i proverljivi, prikupljanje i trošenje sredstava se obavlja isključivo preko žiro računa, a poslovanje je u skladu sa propisima Republike Srbije, ističe u saopštenju Službe predsednika. Foto: MN… »

"Jankovićevi nisu glasali za otvaranje džakova"

Mondo 10.04.2017
Predsednik RIK-a Vladimir Dimitrijević izjavio je danas da članovi tog tela iz izbornog štaba Saše Jankovića nisu glasali za otvaranje vreća i utvrđivanje izbornog rezultata na biračkim mestima koja su za njih bila sporna. Foto: Tanjug, Jaroslav… »

Neuništivo bratstvo: Vojska Srbije sa bivšim sssr

Mondo 10.04.2017
Srbija će ove godine prvi put kao punopravna članica učestvovati u vojnim vežbama Organizacije Ugovora o kolektivnoj bezbednosti (CSTO), navode ruski mediji. Foto: Mondo/ Goran Sivački Vežbe će biti održane u septembru ove godine u Kazahstanu, a… »

Kragujevac: Đaci ponovo u školi

Mondo 10.04.2017
Učenici odeljenja II-3, kragujevačke osnovne škole "Stanislav Sremčević", ponovo pohađaju nastavu, pošto im roditelji pet dana nisu dozvoljavali da idu u školu, dok nisu dobili potvrdu direktora da će biti bezbedni. Foto: MONDO, Goran Sivački… »

Albanci prete zatvaranjem manastira Visoki Dečani

Mondo 10.04.2017
Društvo istoričara "Ali Hadri" u Dečanima najavilo je blokadu prilaza manastiru Visoki Dečani ako do 21. aprila kosovska vlada ne proglasi imovinu kompanija "Apiko" i "Ilirija" "posebnim nacionalnim blagom". Foto: Mondo/ Stefan Stojanović Manastir… »

Radijatori u Beogradu topli do kraja nedelje

Mondo 10.04.2017
Potrošačima koji se greju preko toplane radijatori će sigurno biti topli do kraja ove nedelje, kada se završava grejna sezona. Ipak, elektrane imaju obavezu da budu u pripravnosti do 3. maja, kada zvanično mogu da “zaključaju” pogone. Foto… »

Neviđeno oružje u Beogradu: Sajam "Partner 2017"

Mondo 10.04.2017
Sajam naoružanja i vojne opreme "Partner 2017" biće održan od 27. do 30. juna na Beogradskom sajmu, uz do sada najveći broj stranih izlagača i nekoliko svetskih premijera proizvoda domaće namenske industrije. Foto: tanjug/ ministarstvo odbrane… »

Pretnje smrću voditeljki Vojtehovski

Mondo 10.04.2017
Poznatoj televizijskoj novinarki i voditeljki Tatjani Vojtehovski upućene pretnje napisane na - stablu drveta u Beogradu, saopštila novinarska udruženja. Foto: youtube/printscreen Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) i Nezavisno društvo… »