Izvor: Mondo/Politika arhiva vesti 10.04.2017

Senator Mekejn: Čestitke Vučiću, Srbija sila! Foto

Mondo 10.04.2017
Srbija igra vitalnu ulogu kao "sila pomirenja" i glavna privreda u regionu, istakao je danas u Beogradu američki senator Džon Mekejn. Vučić: Mekejn nije tražio od Srbije da prizna Kosovo, niti da uvede sankcije Rusiji. Mekejn je na konferenciji za… »

DS i DJB za smenu Gojković, Dveri zovu u Skupštinu

Mondo 10.04.2017
Demokratska stranka i Dosta je bilo traže, kako su naveli u odvojenim saopštenjima, smenu predsednice Skupštine, Maje Gojković, i razrešenje članova Regulatornog tela za elektronske medije (REM). Dveri pozivaju opoziciju u Skupštinu. Foto: Mondo/… »

Video lažiranja glasanja? Policija ispituje slučaj

Mondo 10.04.2017
Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije u saradnji sa Tužilaštvom za visokotehnološki kriminal pokrenulo je istragu povodom snimka koji se pojavio na društvenim mrežama. Foto: Screenshot Na snimku se vidi ubacivanje u kutiju koja izgleda… »

Ljajić: Optužbe o izbornoj krađi - pucanj u prazno

Mondo 10.04.2017
Predsednik SDPS Rasim Ljajić rekao je da postoje najmanje dva razloga zašto je Novi Pazar odabran kao glavna tema u priči o navodnoj izbornoj krađi i da je nakon prebrojavanja glasova pred kamerama očekivao bar izvinjenje. Foto: Mondo/ Stefan… »

Vučić: Neće biti kontramitinga

Mondo 10.04.2017
Nisu tačne informacije da Srpska napredna stranka planira da organizuje okupljanje svojih pristalica u četvrtak, izjavio Aleksandar Vučić. Premijer Srbije nije danas želeo da komentariše rezultate novog brojanja glasova u Republičkoj izbornoj… »

Član LDP-a podneo ostavku u RIK-u

Mondo 10.04.2017
Predstavnik Liberalno demokratske partije u Republičkoj izbornoj komisiji Dragan Ninković podneo je danas pisanu ostavku i više neće učestvovati u radu RIK-a, saopštila je LDP. Foto: Mondo/ Stefan Stojanović "Kao što je najavio predsednik LDP-a… »

Ugljanin ušao u vlast sa SNS u Novom Pazaru

Mondo 10.04.2017
Stranka demokratske akcije Sandžaka Sulejmana Ugljanina od danas je deo izvršne vlasti u Novom Pazaru, koju čine SDP, SNP i SNS, odlučeno je na današnjoj sednici gradskog parlamenta. Foto: Fonet Članica te stranke Ifeta Radončić izabrana je nova… »

Šef UNMIK-a: Pokrenuti istragu protiv Haradinaja

Mondo 10.04.2017
Šef Unmika Zahir Tanin poručio je da je neprihvatljiva izjava Dauta Haradinaja da će, ukoliko njegov brat Ramuš Haradinaj bude izručen Srbiji, Kosovo ostati bez Srba. Foto: AP Photo/Visar Kryeziu Šef Unmika Zahir Tanin kaže i da od pravosudnih… »

Lajmi: Sud za zločine OVK tek krajem godine?

Mondo 10.04.2017
Specijalni sud za ratne zločine OVK najverovatnije će početi sa radom tek krajem godine, uprkos mnogim nagoveštajima da će se to dogoditi u junu, navodi na svom sajtu prištinski list "Lajmi". Foto: Ilustracija Sudija Specijalnog suda za ratne… »