Izvor: OK radio arhiva vesti 10.04.2017

Nišlije protestovale u pet do 12

OK radio 10.04.2017
Oko 1.000 Nišlija učestvovalo je u sedmom po redu "protestu protiv diktature", organizovanom u centru Niša. Učesnici protesta prošetali su gradskim ulicama noseći transparente na kojima je pisalo "Ovo je zemlja za nas", "Isključi TV, uključi… »

Menja se Statut Vranja

OK radio 10.04.2017
Gradsko Veće usvojilo je odluku na osnovu koje će biti promenjen Statut Grada Vranja, i to na inicijativu Vojske Srbije. Zorica Jović, portparol GV, navodi i da je formirana komisija, koja će pripremiti predlog promene Statuta. - Komisiju čine… »

Nepostojeće pozorište samo ređa uspehe!

OK radio 10.04.2017
Iako je zgrada Pozorišta u Vranju uništena već pet godina, ansambl ovog teatra ne prestaje da ređa uspehe gde god da se zvanično pojavi. Najnovija vest je da se predstava "Ruža, uvela", po motivima dela Bore Stankovića, u dramatizaciji Jelene… »

Odobrene pare za slobodnu zonu

OK radio 10.04.2017
Vranje se nalazi na spisku 40 lokalnih samouprava kojima je Ministarstvo privrede odobrilo sredstva kao podršku u pripremi infrastrukturnih projekata, saopšteno je iz Vlade Srbije. Ukupna sredstva koja su opredeljena za ove namene iznose 140 miliona… »

Za početak: Smenjena četiri direktora kc Niš

OK radio 10.04.2017
NIŠ - Uprava niškog Kliničkog centra krajem prošle nedelje, smenila je direktore Klinika za neurohirurgiju, neurologiju, nefrologiju i plastičnu hirurgiju, a prema nezvaničnim informacijama, tu nije kraj. U najkraćem mogućem periodu, još tri… »

Sindikati penzionera podržali zahteve sa protesta

OK radio 10.04.2017
Udruženje Sindikata penzionera Srbije u ponedeljak je saopštilo da podržava opravdane zahteve studenata koji protestuju u Beogradu i u nekoliko gradova u Srbiji. "Zahtevima studenata dodajemo još jedan - poništavanje svih zakona kojima su degradirana… »

"S. Koreja mnogo teži ispit za Trampa od Sirije"

OK radio 10.04.2017
Amerika na prvom mestu, bio je slogan u kampanji Donalda Trampa. Danas se to, čini se, pretvorilo u vojni intervencionizam na prvom mestu. Ono što Obama nije hteo, ili smeo, tokom petogodišnjeg građanskog rata u Siriji, Tramp je uradio posle samo dva… »

Konačno: Odblokiran račun Radničkog

OK radio 10.04.2017
Prvi put od avgusta 2016. godine, račun Fudbalskog kluba Radnički nije u blokadi, a direktor niškog kluba Rade Basta kaže da se to desilo zbog uplata donatora i sponzora. Većnik za omladinu i sport Branislav Kačar potvrdio je i da su pare iz… »

Pejić: Borbu Jeremića da nastave mladi nad kojima se vrši genocid

OK radio 10.04.2017
Još uvek nema preciznih informacija o tome da li će kancelarija predsedničkog kandidata Vuka Jeremića u Vranju nastaviti sa radom. U svom obraćanju javnosti nakon održanih predsedničkih izbora, Vuk Jeremić je najavio nastavak borbe za ciljeve za… »

Jagodina: Kristijan prvi među 500 maratonaca

OK radio 10.04.2017
Kristijan Stošić, maratonac iz Vranja, pobednik je Prvog uličnog maratona Srbije koji je u nedelju održan u Jagodini u konkurenciji od preko 500 takmičara. Stazu od 42,2 kilometra Stošić je pretrčao za dva sata, 43 minuta i 24 sekunde. Kristijan… »