Izvor: Pravda arhiva vesti 10.04.2017

Mekejn u Beogradu: Evo o čemu će razgovarati sa Vučićem!

Pravda 10.04.2017
Američki senator Džon Mekejn doputovaće danas u Beograd, gde će se sastati sa premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem. Vučić je rekao da će sa Mekejnom razgovarati o položaju Srbije i Kosovu. Premijer Srbije je, na konferenciji za novinare u… »

Goša: Vučić ih nije umirio, nastavljaju s generalnim štrajkom

Pravda 10.04.2017
Uprkos tome što je Vlada odobrila jednokratnu pomoć od po 60.000 dinara, radnici fabrike "Goša" iz Smederevske Palanke, nastavljaju sa generalnim štrajkom. Milan Vujičić iz Štrajkačkog odbora rekao je da su čuli da su dobili novog generalnog… »

Vanredno tromesečno stanje u Egiptu, id najavila nove napade (video)

Pravda 10.04.2017
Egipatski predsednik Abdel Fatah al-Sisi proglasio je tromesečno vanredno stanje nakon napada na hrišćanske crkve. U napadima na dve hrišćanske crkve poginulo je najmanje 45 osoba, glasi crni bilans. Sisi je optužio druge zemlje da podupiru… »

"Protiv diktature": Evo gde će sutra početi protestni skup! (video)

Pravda 10.04.2017
Protest "Protiv diktature" ušao je u drugu nedelju. Na masovnim protestima širom Srbije, procenjuje se da učestvuje na desetine hiljada ljudi. Nakon jučerašnjeg protesta, organizatori protesta usaglasili su svoje zahteve i dali vlastima rok za… »

Jecaj i nemoć na sahrani pilota: "Gde mi to vodite dete? Kako će majka bez tebe, srce moje iščupano!

Pravda 10.04.2017
Na stotine ljudi okupilo se danas na Novog groblju da na večni počinak isprati pilota vojske Srbije Dejana Pandurovića (39), koji je u petak stradao u padu aviona supergaleb G4. Uz tužne zvuke trube, kolona je krenula do groba: Sahrana pilota Dejana… »

Ivanka je rekla da je ponosna na oca zbog napada na Siriju, a novinar joj je zapušio usta!

Pravda 10.04.2017
Ivanka Tramp, a šta misliš o tome što je tvoj otac predložio da se sirijskim izbeglicama zabrani ulazak u SAD? Ćerka američkog predsednika Donalda Trampa i savetnica u Beloj kući Ivanka Trump komentarisala je očev nalog za bombardovanje u Siriji… »

Još jedan sindikat je podržao studente: Pogledajte koji

Pravda 10.04.2017
Udruženje Sindikata penzionera Srbije saopštilo je da podržava zahteve studenata koji protestuju u Beogradu i u nekoliko gradova u Srbiji. Sindikat penzionera podržao zahteve studenata i dodao svoje - Zahtevima studenata dodajemo još jedan -… »

Izbori se ponavljaju na osam biračkih mesta: Pogledajte da li je vaše mesto među njima

Pravda 10.04.2017
Izbori za predsednika Republike Srbije biće ponovljeni sutra na osam biračkih mesta. Ponovo će moći da glasa blizu 10.000 birača. Izbori za predsednika Srbije biće sutra ponovljeni u Kraljevu, Pančevu, Vršcu, Vrbasu, Topoli, Zrenjaninu, Bačkoj… »

Vučić o "kontramitingu": SNS ne sprema skup protiv gubitnika na izborima

Pravda 10.04.2017
Premijer Srbije Aleksandar Vučić kaže da nisu tačne informacije da Srpska napredna stranka planira da organizuje okupljanje svojih pristalica u četvrtak. Vučić nije želeo da komentariše rezultate novog brojanja glasova u Republičkoj izbornoj… »

Istorija se ponavlja: Nacisti u nemačkoj vojsci?!

Pravda 10.04.2017
Nemačka vojna kontraobaveštajna služba istražuje 275 prijavljenih slučajeva desničarskog ekstremizma u vojnim redovima u zemlji. Kako navode, među njima su i vojnici koji govore "Hajl Hitler" uz nacistički pozdrav rukom i pozivaju na nasilje… »