Izvor: Pravda/Društvo arhiva vesti 10.04.2017

"Protiv diktature": Evo gde će sutra početi protestni skup! (video)

Pravda 10.04.2017
Protest "Protiv diktature" ušao je u drugu nedelju. Na masovnim protestima širom Srbije, procenjuje se da učestvuje na desetine hiljada ljudi. Nakon jučerašnjeg protesta, organizatori protesta usaglasili su svoje zahteve i dali vlastima rok za… »

Jankovićev tim najavio krivične prijave zbog neregularnosti na izborima

Pravda 10.04.2017
Izborni štab bivšeg predsedničkog kandidata Saše Jankovića, najavio je krivičnu prijavu protiv NN lica i svih članova biračkih odbora na više biračkih mesta na kojima su utvrdili neregularnosti na predsedničkim izborima. U izbornom štabu Saše… »

Neuništivo bratstvo: Nova vojna vežba Srbije i Rusije

Pravda 10.04.2017
Srbija će ove godine prvi put kao punopravna članica učestvovati u vojnim vežbama Organizacije Ugovora o kolektivnoj bezbednosti (CSTO). Pogledajte gde i kada će se održati. Kako navode ruski mediji, vežbe će biti održane u septembru ove godine u… »

Još jedna provokacija: Šiptari plete blokadom manastira Visoki Dečani!

Pravda 10.04.2017
Društvo istoričara "Ali Hadri" u Dečanima najavilo je blokadu prilaza manastiru Visoki Dečani. Kako navode, do blokade će doći ukoliko do 21. aprila kosovska vlada ne proglasi imovinu kompanija "Apiko" i "Ilirija" "posebnim nacionalnim blagom"… »

Skandal: Tači slavi poraz OVK na Košarama!

Pravda 10.04.2017
Hašim Tači se juče bez blama oglasio na društvenim mrežama na godišnjicu početka bitke na Košarama i napisao da je „OVK tada pokazao da je sposoban da uđe u frontalni sukob sa srpskim snagama”. Istovremeno, Kancelarija za KiM je saopštila… »

Neviđeno oružje u Beogradu: Sajam "Partner 2017"

Pravda 10.04.2017
Sajam naoružanja i vojne opreme "Partner 2017" biće održan od 27. do 30. juna na Beogradskom sajmu, uz do sada najveći broj stranih izlagača i nekoliko svetskih premijera proizvoda domaće namenske industrije. Navodeći da je srpska odbrambena… »