Izvor: Pravda/Politika arhiva vesti 10.04.2017

Mekejn u Beogradu: Evo o čemu će razgovarati sa Vučićem!

Pravda 10.04.2017
Američki senator Džon Mekejn doputovaće danas u Beograd, gde će se sastati sa premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem. Vučić je rekao da će sa Mekejnom razgovarati o položaju Srbije i Kosovu. Premijer Srbije je, na konferenciji za novinare u… »

Još jedan sindikat je podržao studente: Pogledajte koji

Pravda 10.04.2017
Udruženje Sindikata penzionera Srbije saopštilo je da podržava zahteve studenata koji protestuju u Beogradu i u nekoliko gradova u Srbiji. Sindikat penzionera podržao zahteve studenata i dodao svoje - Zahtevima studenata dodajemo još jedan -… »

Izbori se ponavljaju na osam biračkih mesta: Pogledajte da li je vaše mesto među njima

Pravda 10.04.2017
Izbori za predsednika Republike Srbije biće ponovljeni sutra na osam biračkih mesta. Ponovo će moći da glasa blizu 10.000 birača. Izbori za predsednika Srbije biće sutra ponovljeni u Kraljevu, Pančevu, Vršcu, Vrbasu, Topoli, Zrenjaninu, Bačkoj… »

Vučić o "kontramitingu": SNS ne sprema skup protiv gubitnika na izborima

Pravda 10.04.2017
Premijer Srbije Aleksandar Vučić kaže da nisu tačne informacije da Srpska napredna stranka planira da organizuje okupljanje svojih pristalica u četvrtak. Vučić nije želeo da komentariše rezultate novog brojanja glasova u Republičkoj izbornoj… »

Srbi ovo ne mogu da prihvate: Evo šta Priština traži od ZSO

Pravda 10.04.2017
Kosovska vlada je odlučila da Nacrt Statuta o Zajednici srpskih opština neće biti završen dok četiri opštine sa srpskom većinom ne počnu da koriste kosovske simbole na dokumentima koje izdaju, piše prištinska Koha. List piše da četiri opštine… »

Mekejn pred Vučićem optužuje i preti: Rusi su znali za hemijski napad! Putine i Asade, ne možete pobediti!

Pravda 10.04.2017
Američki senator Džon Mekejn čestitao je danas premijeru Aleksandru Vučiću na napretku Srbije u reformama i na putu koji vodi ka EU, i izrazio uverenje da će nastaviti saradnju sa budućim predsednikom Srbije i vladom kako bi se taj put unapredio… »

Nikolić besan zbog istrage u fondaciji njegove supruge!

Pravda 10.04.2017
I dalje aktuelni predsednik Srbije Tomislav Nikolić je bukvalno pobesneo kada je saznao da su dva inspektora iznenada pre 10 dana ušla u Fondaciju "Dragica Nikolić" i počeli da češljaju papire. Predsednika je "dodatno" uznemirilo kada se informacija… »

Obradović žestoko protiv lidera LDP: Čeda direktno radi za Vučića

Pravda 10.04.2017
Lider opozicionog pokreta Dveri Boško Obradović optužio je danas predsednika LDP-a Čedomira Jovanovića da nije prava opozicija i da direktno radi za premijera i izabranog predsednika Aleksandra Vučića. U saopštenju dostavljenom medijima… »

Šiptarska provokacija: U Velikoj Hoči ispisan grafit "UČK"!

Pravda 10.04.2017
Nepoznata lica ispisala su danas kasno popodne grafit UČK - oznaku terorističke organizacije Oslobodilačke vojske Kosova, na prilaznom putu igralištu u Velikoj Hoči, rekli su Srni srpski izvori iz tog metohijskog sela. Meštanin Velike Hoče Miroslav… »

Crni arapin u srpskom voćnjaku: Stop prodaji zemlje strancima

Pravda 10.04.2017
U okviru kampanje "Stop prdaji zemlje strancima", delegacija Srpske lige (SL) posetila je proizvođače voća iz Srema i najavila da će, zvaničnim putem, obavestiti rusko i srpsko ministarstvo poljoprivrede, ali i ministarstva inostranih poslova, kao i… »