Izvor: Radio sto plus arhiva vesti 10.04.2017

Ljajić: I da su izbori poništeni i ponovljeni u Novom Pazaru, rezultat bi bio isti

Radio sto plus 10.04.2017
Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) Rasim Ljajić izjavio je da ne razume da i posle prebrojavanja glasova sa biračkih mesta u Novom Pazaru, "na očigled svih predstavnika stranaka, na očigled javnosti, kada se utvrdila puna istina i sve… »

SDP i SDA: Stabilizacija političke situacije; BDZS: Zagrljaj utopljenika

Radio sto plus 10.04.2017
Sandžačka demokratska partija (SDP) i Stranka demokratske akcije (SDA) Sandžaka očekuju stabilizaciju političke situacije u Novom Pazaru nakon formiranja nove vladajuće kolacije, dok u Bošnjačkoj demokratskoj zajednici Sandžaka (BDZS) ovaj potez… »

Rebalans budžeta: Od države 168,5 miliona

Radio sto plus 10.04.2017
Odbornici Skupštine Novog Pazara usvojili su danas prvi rebalans budžeta grada za 2017. godinu kojim je predviđeno povećanje prihoda za blizu 168,5 miliona dinara. Ovaj novac u gradsku kasu sliće se na osnovu transfera sa republičkog nivoa, jer će… »

Ljajić: Očekivao sam bar izvinjenje

Radio sto plus 10.04.2017
Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) Rasim Ljajić rekao je danas da postoje najmanje dva razloga zašto je Novi Pazar odabran kao glavna tema u priči o navodnoj kradji glasova na predsedničkim izborima 2. aprila. "Prvo, za gradjanski deo… »

Čišćenje ulica i trotoara u Tutinu

Radio sto plus 10.04.2017
Opština Tutin, u saradnji sa primaocima socijalne pomoći, od danas realizuje akciju čišćenja i uredjenja gradskih i prigradskih ulica i trotoara. Načelnik Opštinske uprave Adnan Šehović rekao je radiju Sto plus da je cilj akcije poboljšanje… »