Izvor: RTV/Zabava arhiva vesti 10.04.2017

Stefanovski: Zarobljeni smo civilizacijskim trendom

RTV 10.04.2017
BEOGRAD - Slavni gitarista Vlatko Stefanovski nastupiće 21. aprila u Sava Centru sa Big Bend orkestrom Slovenske vojske i najavljuje spektakularan koncert i fenomenalan bend. "Kada kažete vojni orkestar, obično se misli na koračnice i marševe, ali… »

Uskršnji bazar u Šidu

RTV 10.04.2017
ŠID - U Šidu je, u organizaciji Udruženja žena Šidijanke, u saradnji sa osnovnim školama održan Uskršnji bazar. Šiđani već petu godinu za redom imaju mogućnost da u uskršnjim đakonijama uživaju na bazaru. U Šidu je, u organizaciji… »

Sindi Kraford: Moj izgled je moja stvar

RTV 10.04.2017
BEOGRAD - Američki supermodel, glumica i jedna od najlepših žena sveta Sindi Kraford u intervjuu za magazin People oštro je odgovorila svima koji su je na društvenim mrežama prozivali zbog bora. Kao neko ko neguje prirodnu lepotu i zdrav način… »

Zašto skoro svi filmski negativci imaju probleme s kožom?

RTV 10.04.2017
BEOGRAD - Da li vam se često dešava da samo na osnovu izgleda – tamnih kolutova oko očiju ili brojnih ožiljaka – prepoznate negativce u filmu? Naučnici su istraživali zbog čega je to tako... Naučnici su nedavno sproveli studiju, u okviru koje… »

Humanitarni koncert za Aleksandra Šešliju

RTV 10.04.2017
SUBOTICA - Uskoro se u Subotici održava humanitarni koncert za Aleksandra Šešliju. Humanost se i dalje ceni i važno je da razmišljamo o tome kako možemo pomoći onima kojima je to preko potrebno.… »