Izvor: Subotica.com arhiva vesti 10.04.2017

Predstava "Alegro con brio" najbolja na 67. Festivalu profesionalnih pozorišta Vojvodine

Subotica.com 10.04.2017
Na 67. Festivalu profesionalnih pozorišta Vojvodine, subotičko Dečje pozorište sa predstavom „Allegro con brio – veselo i nadahnuto“ u režiji Jevgenija Ibragimova, osvojilo je Nagradu za najbolju predstavu za decu u celini. Ovogodišnji… »

Isključenja struje za 11. april (utorak)

Subotica.com 10.04.2017
Zbog radova na elektroenergetskom sistemu jedan broj ulica u Subotici i okolnim prigradskim naseljima biće privremeno isključen sa elektro mreže. U slučaju loših vremenskih prilika radovi se odlažu. Elektrodistribucija "Subotica" obaveštava javnost… »

Priznanje "Pro.PR" u Andreinim rukama

Subotica.com 10.04.2017
Andrea Vaci, koordinatorka Kancelarije za medije Grada Subotice, preuzela je prestižno priznanje koje se dodeljuje pojedincima koji su na poseban način doprineli razvoju i afirmaciji struke odnosa s javnošću. U petak, 7. aprila, u Termama Tuhelj (Hr)… »

Pomozimo košarkašima Spartaka da na startu Superlige dočekaju Crvenu zvezdu

Subotica.com 10.04.2017
Košarkaši Spartaka u sredu igraju utakmicu sezone. Biće to meč koji će odlučiti da li će Subotičani imati priliku da se posle više od dve decenije bore za trofej sa najboljim ekipama Srbije. U prostorijama Košarkaške lige Srbije (KLS) danas je… »

Tradicionalna Uskršnja izložba u Gradskoj kući

Subotica.com 10.04.2017
U Vestibilu Gradske kuće u toku je tradicionalna Ukršnja izložba, koju već tradicionalno organizuju HKPD Matija Gubec i Galerija Prve kolonije naive u tehnici slame iz Tavankuta. U susret najvećem hrišćanskom prazniku izložena su jaja ukrašena… »

Saobraćajna policija izdala 378 prekršajnih naloga tokom prethodne sedmice

Subotica.com 10.04.2017
U periodu od 3. do 9. aprila 2017. godine na području Policijske uprave u Subotici dogodilo se pet saobraćajnih nezgoda. U tri saobraćajne nezgode jedna osoba je teže povređena i tri osobe su lakše povređene, dok je u dve saobraćajne nezgode… »

Poziv za učešće na muzičkom Festivalu "Omladina 2017"

Subotica.com 10.04.2017
Kancelarija za mlade Grada Subotice raspisala je konkurs za nove kompozicije koje će biti izvedene na Festivalu "Omladina 2017", koji se održava 20. maja u Bunjevačkom kolu. Rok za prijave je 5. maj. Kako se navodi u saopštenju organizatora, pravo… »

Fudbaleri Spartaka zakomplikovali ulazak u plejof

Subotica.com 10.04.2017
Fudbaleri Spartaka nisu uspeli da savladaju Metalac i time su dodatno otežali ulazak u plejof. U poslednjem kolu pored pobede u Lučanima moraće da posmatraju i rezultate na drugoj utakmici. Spartak je dobro otvorio utakmicu, nametnuli su visok tempo… »