Izvor: Telegraf arhiva vesti 10.04.2017

Srce moje je iščupano, kako će majka da živi bez tebe: Krik majke para nebo na sahrani sina pilota (FOTO) (video)

Telegraf 10.04.2017
Jecaji majke odjekuju Novim grobljem. Na stotine ljudi okupilo se danas na Novog groblju da na večni počinak isprati pilota vojske Srbije Dejana Pandurovića (39), koji je u petak stradao u padu aviona supergaleb G4. Majka nastradalog pilota je kroz… »

Incident na hrvatskom nebu: Borbenom avionu pukla sajla koja je držala metu, teret pao na krov kuće!

Telegraf 10.04.2017
Vojna i civilna policija izašle su na teren gde se utvrđuju uzroci ovog događaja", stoji saopštenju nadležnog resora. Tokom vojne vežbe u Ližnjanu u Istri, dogodila se nezgoda kada je sajla, kojom je meta pričvršćena za vojni avion, pala na… »

Pojeo obrok u restoranu od 620 dolara. Nije hteo da plati pa je pobegao u more

Telegraf 10.04.2017
Pek je danas izveden pred sud, gde je optužen za krađu i dve tačke napada na uniformisano lice. Australijanac Teri Pek naručio je i pojeo obroke vredne 621 dolar u restoranu Omero Bros u gradu Sautport u Australiji, a potom pobegao – u more… »

Strašan prizor na Novom Beogradu: Automobili smrskani, ima povređenih! (foto) (video)

Telegraf 10.04.2017
Na oba automobila je vidljiva ogromna materijalna šteta. Jutros u 8.30 na skretanju kod buvljaka na Novom Beogradu, ka Savskom nasipu, ispred auto-perionice došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj su učestvovala dva automobila. Užas u Beogradu… »

Sutra ponavljanje glasanja na 8 biračkih mesta: Pogledajte u kojim gradovima

Telegraf 10.04.2017
Izbori će biti ponovljeni na po jednom biračkom mestu u Kraljevu, Pančevu, Vršcu, Vrbasu, Topoli, Zrenjaninu, Bačkoj Palanci i u beogradskoj opštini Zvezdara. Glasanje na izborima za predsednika Srbije sutra će biti ponovljeno na osam biračkih… »

Hrvati i Slovenci složni u nevolji: Zbog haosa na granici kreću u zajedničku akciju

Telegraf 10.04.2017
Ublažavanje kontrola potvrdila je i slovenačka policija, ali nije navela kriterijume po kojima će se i kada privremeno napuštati stroži i sporiji sastav kontrole i skeniranje dokumenata. Dva dana nakon početka primene strožih kontrola na graničnim… »

Ministarstvo privrede izdvojilo 140 miliona dinara za pomoć gradovima i opštinama

Telegraf 10.04.2017
Sufinansiranje je odobreno za 10 gradova i 30 opština. Ministarstvo privrede je odlučilo da sa 139,9 miliona dinara podrži 40 lokalnih samouprava koje žele da unaprede infrastrukturu, da ulažu u industrijske i poslovne zona, inkubatore i klastere, da… »

Jovanka je majka hrabrost: Odgajila je sedmoricu sinova u teškim uslovima, a lavovski se i danas bori

Telegraf 10.04.2017
Braća Đukići ponosni su jedni na druge, ali i na brižne roditelje koji su im pružali koliko su mogli, skromno, ali s puno ljubavi. “Kad imaš kuću punu ljubavi, sedam divnih sinova, ni okrutna vremena u kojima smo skromno živeli ne padaju toliko… »

Osmi dan protesta u Beogradu: Demonstranti izneli devet zahteva

Telegraf 10.04.2017
Na čelu kolone je veliki transparent na kojem su ispisani zahtevi koje su učesnici protesta usaglasili i o njima juče obavestili javnost. Protest “ Protiv diktature” i danas je počeo ispred Skupštine Srbije nešto oko 18 sati u prepoznatljivoj… »

Lopovi smislili novi način pljačke dok čekate autobus: Priđu ženama s leđa, guraju ih, a onda kreće haos!

Telegraf 10.04.2017
Policija je osumnjičene uhapsila na autobuskom stajalištu Bokeljska petlja smer prema Mladenovcu. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su rumunske državljane N.D. (1980), G.F. (1975), B.S. (1971) i S.L.I. (1986), zbog… »