Izvor: Telegraf/Društvo arhiva vesti 10.04.2017

Danas je Veliki ponedeljak, prvi dan Strasne nedelje: Ako zagrlite ove osobe i kažete im koliko vam znače, imaćete sreće…

Telegraf 10.04.2017
Poput Josifa, koga su braća iz zavisti prodala za 20 srebrenika, ali se spasao i kasnije je vladao Egiptom, i Spasitelj je predat u ruke grešnika. Velika ili strasna sedmica je poslednja, sedma nedelja Velikog časnog posta koja prethodi Uskrsu. Ova… »

Dejan ima pse koji leče teške bolesti: Ja sam šaptač psima, živim s čoporom, a ovo je njihova tajna moć (VIDEO)

Telegraf 10.04.2017
Kao šaptač psima, bavi se rehabilitacijom pasa kao i obučavanjem vlasnika kako da postupaju sa svojim ljubimcima. Dejan Miletić, čovek našeg porekla, rođen je i odrastao u Nemačkoj, a već devet godina živi u Obrenovcu, gde radi kao šaptač… »

Naslovne strane današnjih novina: Prelistavanje štampe za utorak, 11. april 2017. godine

Telegraf 10.04.2017
Pogledajte šta ćete čitati u sutrašnjoj štampi. Dnevne novine u Srbiji za utorak, 11. april 2017. godine na naslovnim stranama pišu o brojnim aktuelnim društveno-političkim temama. Informer Srpski Telegraf Blic Alo! Kurir Danas Večernje novosti… »

Zločin koji nikada ne sme biti zaboravljen: Najmlađa žrtva NATO bombardovanja, beba Bojana, ubijena je pre 18 godina

Telegraf 10.04.2017
Najmlađa žrtva NATO bombardovanja imala je samo 11 meseci. Noćas će biti tačno 18 godina kako je u noći između 10. i 11. aprila 1999 NATO avijacija zasula mesto Merdare kod Kuršumlije kasetnim bombama kada je život izgubila jedanaestomesečna… »

Možemo da ostanemo bez jedne od najvažnijih bolnica: Izvršitelji hoće da plene imovinu kbc "Dr Dragiša Mišović"!

Telegraf 10.04.2017
U petak su izvršitelji došli u bolnicu da popišu imovinu za plenidbu u iznosu od 1,1 miliona evra koje moraju da isplate prvoj vlasnici zemljišta u Kronštatskoj ulici u Beogradu, koje je bolnica uredno i kupila a i prodala, i nije u njenom… »

Vremenska prognoza do Uskrsa: Posle vrućine kreću kiša i grmljavina, evo i u kojim danima!

Telegraf 10.04.2017
Preko dana uglavnom toplo, a onda uveče potpuna promena. Proverite kakvo nas vreme očekuje do Uskrsa. U većem delu Srbije sutra će biti pretežno sunčano i toplo. Naoblačenje koje će ujutru zahvatiti severne, po podne i uveče proširiće se i na… »

Horor u Novom Pazaru: Majka s detetom preti da će se politi benzinom i zapaliti ako joj sruše kuću

Telegraf 10.04.2017
Porodica se, tokom višesatnih pregovora sa predstavnicima Inspekcije i policije, opirala rušenju. U novopazarskom naselju Rasadnik, u blizini Opšte bolnice, danas se odigrala prava drama u kojoj je samohrana majka sa detetom pretila da će se politi… »

Srpski aerodrom strave: Svaki korak može da odnese u smrt, a na njemu i dalje ima aviona, kojim niko ne sme da priđe (foto)

Telegraf 10.04.2017
Radovi će trajati 48 dana, a biće “pročešljano” blizu 200 hektara površine. Sutra tačno u podne specijalizovana firma “Saturnija” iz Beograda i njen podizvođač “Stop -minima” sa Pala počeće uklanjanje zaostalih kasetnih bombi u… »

Bizar u Paraćinu: Učitelji novčano kažnjeni jer nisu ocenili učenike, koji cele godine nisu ni bili u školi

Telegraf 10.04.2017
Učitelji OŠ “Radoje Domanović” u Paraćinu tvrde da su nepravedno sankcionisani. Sedmoro učitelja paraćinske Osnovne škole “Radoje Domanović” rešenjem direktorke kažnjeno je novčano zbog toga što nisu ocenili učenike koji tokom cele… »

Stolar Mile nastavlja da širi dobrotu: Ljudina velikog srca napunio automobil nameštajem i krenuo u predivnu misiju (FOTO)

Telegraf 10.04.2017
– Danas natovarili i pravac Bački Petrovac...opremismo još jedan vrtić – napisao je Mile. Milorad Jurković, pozat kao stolar Mile, učinio je još jedno dobro delo. Opremio je nameštajem vrtić u Bačkom Petrovcu. Stolar Mile iznenadio: Do sada… »