Izvor: Telegraf/Politika arhiva vesti 10.04.2017

Vučić: Ne mogu da isključim mogućnost parlamentarnih izbora

Telegraf 10.04.2017
- Daću sve od sebe da se zaštitim stabilnost Srbije, zato nema policije na ulici, neka ih neka rade šta hoće. To je demokratsko pravo. Srbija neće biti mesto haosa i ludila - rekao je Vučić večeras. Novoizabrani predsednik Srbije, Aleksandar… »

Šef UNMIK-a: Treba sprovesti istragu protiv Haradinajevog brata

Telegraf 10.04.2017
Mogu nas uvesti u rat, ništa drugo. Povodom preteće izjave poslanika u Skupštini Kosova Daut Haradinaj, inače brat Ramuša Haradinaja lidera Alijanse za budućnost Kosova i bivšeg kosovskog premijera da na Kosovu neće biti ni jednog Srbina ukoliko… »

Ne žale pare za lobiste: Formiran novi albanski kokus, a ovo senatori će ga predvoditi

Telegraf 10.04.2017
Novoformirana grupa u američkom Senatu imaće za cilj da obezbedi nastavak svesrdne podrške Vašingtona Albancima na Balkanskom poluostrvu. Nekoliko godina nakon što je prestao da postoji, u američkom Senatu formira se Kokus za Albance na Balkanu koji… »

Vučić o spekulacijama da će biti organizovan opštenarodni protest

Telegraf 10.04.2017
Ne spadam u one koji bi da koriste priliku i kritikuju političke protivnike pred inostranim gostima - objasnio je Vučić. Premijer Srbije Aleksandar Vučić odbio je danas, na konferenciji za štampu sa američkim senatorom Džonom Mekejnom, da odgovara… »

Han zadovoljan: Vučić kao premijer nije ostavio ni tračak sumnje da je Srbiji evropski put strateški cilj

Telegraf 10.04.2017
Svaka zemlja kandidat mora samostalno odlučiti kojom brzinom sprovodi pravni i ekonomski razvoj, ali i borbu protiv korupcije i za slobodu medija. Evropski komesar za proširenje i susedsku politiku Johanes Han ocenjuje da je izabrani predsednik i… »