Izvor: Večernje novosti/Politika arhiva vesti 10.04.2017

Premijer i senator u vili "Mir" Mekejn: Srbija ima vitalnu ulogu u regionu

Večernje novosti 10.04.2017
Premijer Srbije Aleksandar Vučić primio je danas američkog senatora Džona Mekejna u vili "Mir" u Beogradu. Premijer Srbije Aleksandar Vučić primio je danas američkog senatora Džona Mekejna u vili "Mir" u Beogradu. - Srbija igra vitalnu ulogu kao… »

SNS pozvala DS da odluči: Protesti ili rad Skupštine

Večernje novosti 10.04.2017
SNS je pozvala DS i njenog predsedničkog kandidata Sašu Jankovića da konačno odluče da li žele da nastave sa organizovanjem protesta, jer su razočarani rezultatima izbora, ili će konačno omogućiti rad Skupštine. SNS je pozvala danas DS i njenog… »

Ljajić o navodnoj izbornoj krađi: Očekivao sam bar izvinjenje

Večernje novosti 10.04.2017
Predsednik SDPS Rasim Ljajić rekao je danas da postoje najmanje dva razloga zašto je Novi Pazar odabran kao glavna tema u priči o navodnoj izbornoj krađi i da je nakon prebrojavanja glasova pred kamerama očekivao bar izvinjenje. Predsednik SDPS Rasim… »

Miščević: Nadam se otvaranju četiri poglavlja u junu

Večernje novosti 10.04.2017
Šefica pregovaračkog tima Srbije sa EU Tanja Miščević izjavila je da se nada da će četiri nova poglavlja biti otvorena u junu. Šefica pregovaračkog tima Srbije sa EU Tanja Miščević izjavila je da se nada da će četiri nova poglavlja biti… »

Muižnieks: Kosovo da izgradi pravedno i jedinstveno društvo

Večernje novosti 10.04.2017
Komesar za ljudska prava Saveta Evrope Nils Muižnieks objavio je memorandum o Kosovu u kojem izražava zabrinutost što je, 18 godina po okončanju tamošnjih sukoba, hiljadama ljudi pravda i dalje uskraćena. Komesar za ljudska prava Saveta Evrope Nils… »

Formirana parlamentarna Komisija za saradnju Srbije i Grčke

Večernje novosti 10.04.2017
Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković i njen grčki kolega Nikolaos Vucis potpisali su danas u Atini Memorandum o saradnji Srbije i Grcke. Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković i njen grčki kolega Nikolaos Vucis potpisali su danas u Atini… »

"Novosti" saznaju Podele oko surogat majki

Večernje novosti 10.04.2017
Javna rasprava o Građanskom zakoniku produžena do kraja godine. Polemike izazvala i zabrana fizičkog kažnjavanja dece, eutanazija... JAVNA rasprava o Građanskom zakoniku Srbije produžena je za godinu dana, potvrđeno je, za "Novosti", u Ministarstvu… »

Foto: Kad Vučić stoji ispred američke, a Mekejn - srpske zastave

Večernje novosti 10.04.2017
Premijer Aleksandar Vučić i američki senator Džon Mekejn nakratko su danas, greškom, zamenili mesta kada su izašli pred novinare. Premijer Aleksandar Vučić i američki senator Džon Mekejn nakratko su danas, greškom, zamenili mesta kada su… »

Nacrt statuta ZSO u nadležnosti predstavnika Srba na KiM

Večernje novosti 10.04.2017
Izrada nacrta Statuta Zajednice srpskih opština u potpunosti je u nadležnosti Upravljačkog tima, odnosno predstavnika srpskog naroda na Kosovu i Metohiji. Izrada nacrta Statuta Zajednice srpskih opština u potpunosti je u nadležnosti Upravljačkog… »

"Lajmi": Specijalni sud za zločine OVK počinje sa radom tek krajem godine

Večernje novosti 10.04.2017
Specijalni sud za ratne zločine OVK najverovatnije će početi sa radom tek krajem godine, uprkos mnogim nagoveštajima da će se to dogoditi u junu, navodi na svom sajtu prištinski list "Lajmi" PRIŠTINA - Specijalni sud za ratne zločine OVK… »