Regioni arhiva vesti 10.04.2017

Vršnjačko nasiilje: Posle pet dana đaci ponovo u školskim klupama

iKragujevac 10.04.2017
Od jutros su đaci drugog tri kragujevačke Osnovne škole "Stanislav Sremčević" ponovo u školskim klupama. Cele prošle sedmice nisu pohađali nastavu. Roditelji su u petak postigli dogovor sa direktorom škole, od koga su dobili pisane garancije o… »

(Video, foto) Tipovi s fantomkama na glavama blokirali ulaz u RTV! Ko su oni i šta hoće?

Kurir 10.04.2017
I u Novom Sadu, građani nezadovoljni izbornim rezultatima, okupljaju se i šetaju ulicama 7 dan zaredom. Naime, na današnjem protestu pojavilo se nekoliko hiljada ljudi. "Protest protiv diktature" odvija se istovremeno u više gradova širom Srbije, a… »

Od sada i rad gradonačelnika pod lupom!

Jugmedia 10.04.2017
Na inicijativu Ministarstva odbrane, doneta je Odluka o pristupanju promeni Statuta Vranja, rečeno je nakon završene 61. sednice Gradskog veća. Prema rečima portparolke veća Zorice Jović, tročlana Komisija u kojoj se nalazi većnica Danijela… »

Prijavite se za besplatan pregled kože

Glas Zapadne Srbije 10.04.2017
Povodom obeležavanja 8. maja dana Euromelanoma 2017. biće organizovani besplatni skrining pregledi u 27 gradova širom Srbije, u državnim klinikama i bolnicama, kao i u privatnim dermatološkim ordinacijama. Pregledi će biti organizovani u Beogradu… »

Inicijativa da šetalište u Sremskoj Kamenici dobije ime po heroju Velji Ribaru

Radio 021 10.04.2017
Žitelji Sremske Kamenice predložili su da šetalište pored Dunava u tom naselju dobije naziv po preminulom Velimiru Teodoroviću, poznatijem kao Velja Ribar. Ukoliko se njihova namera ostvari, betonska staza duga nekoliko kilometara, s koje se vidi… »

Najava događaja za utorak 11. april

iKragujevac 10.04.2017
Najava događaja za sutra. 12,00 sati – Kreativni Veliki park (ul. Bazenska bb) – svečano otvaranje “Kreativnog Velikog parka“ čiju je izgradnju donirala Fondacija “Dragica Nikolić“. Otvaranju će prisustvovati predsednik Republike Srbije… »

SDP i SDA: Stabilizacija političke situacije; BDZS: Zagrljaj utopljenika

Radio sto plus 10.04.2017
Sandžačka demokratska partija (SDP) i Stranka demokratske akcije (SDA) Sandžaka očekuju stabilizaciju političke situacije u Novom Pazaru nakon formiranja nove vladajuće kolacije, dok u Bošnjačkoj demokratskoj zajednici Sandžaka (BDZS) ovaj potez… »

Nepostojeće pozorište samo ređa uspehe!

OK radio 10.04.2017
Iako je zgrada Pozorišta u Vranju uništena već pet godina, ansambl ovog teatra ne prestaje da ređa uspehe gde god da se zvanično pojavi. Najnovija vest je da se predstava "Ruža, uvela", po motivima dela Bore Stankovića, u dramatizaciji Jelene… »

Milunka Savić među deset najvećih boraca svih vremena

RTS 10.04.2017
Srpska heroina iz Prvog svetskog rata, Milunka Savić, našla se na listi deset najvećih žena koje su se borile u nekom od ratova. Listu je sastavio čuveni američki sajt "Listverse". Milunka Savić je najodlikovanija žena vojnik svih vremena. Borila… »

Proglašeno devet listi za lokalne izbore u Kosjeriću

Večernje novosti 10.04.2017
Opštinska izborna komisija (OIK) proglasila je devet lista za predstojeće lokalne izbore u Kosjeriću, koji će biti održani 23. marta. Opštinska izborna komisija (OIK) proglasila je devet lista za predstojeće lokalne izbore u Kosjeriću, koji će… »