Izvor: Beta video arhiva vesti 16.04.2017

Završen protest Protiv diktature

Beta video 16.04.2017
BEOGRAD - U Beogradu ispred Doma Narodne skupštine večeras je oko 20 časova završen protest ``Protiv diktature``, a gradjani su pozvani da se i sutra u 18.00 ponovo okupe na istom mestu. Na protestu je bilo stotinak ljudi, a jedan od okupljenih pozvao… »

Vučić: Povećanje plata vojnicima i podoficirima

Beta video 16.04.2017
BEOGRAD - Premijer Srbije Aleksandar Vučić je posle obilska kasarne Vojske Srbije ``Narodni heroj Milan Tepić`` u Jakovu najavio značajno povećanje plata vojnicima i podoficirima - vodnicima i zastavnicima, kao i nešto manje povećanje plata višim… »

Vučić: Nemam informacije da Hrvatska ima S - 300

Beta video 16.04.2017
BEOGRAD - Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da nema informacije da Hrvatska poseduje ruski raketni sistem S 300. ``Mi nemamo informacije da Hrvatska ima S 300, a u to šta je ko sa kim trgovao ne želim da se mešam``, kazao je Vučić… »

Vučić u obilasku kasarne Vojske Srbije ``Narodni heroj Milan Tepić`` u Jakovu

Beta video 16.04.2017
BEOGRAD - Premijer Srbije Aleksandar Vučić u obilasku dežurnih snaga u sistemu protivvazdužne odbrane u kasarni Vojske Srbije ``Narodni heroj Milan Tepić`` u Jakovu, jutros na Uskrs. (pokrivalice)… »

Papa Franja u tradicionalnoj uskršnjoj poruci ``Gradu i svetu``

Beta video 16.04.2017
VATIKAN - Papa Franja pred hiljadama vernika na trgu Svetog Petra obratio se prisutnima u svojoj tradicionalnoj uskršnjoj poruci ``Gradu i svetu`` (Urbi et Orbi). Preuzet materijal (pokrivalice)… »

Ministar odbrane posetio jedinice na granici sa Makedonijom i u zoni bezbednosti

Beta video 16.04.2017
BEOGRAD - Ministar odbrane Zoran Djorđević obišao je danas, na Uskrs, pripadnike vojske i policije angažovane na objektu ``Kozjak``, na granici sa Republikom Makedonijom, i pripadnike Vojske Srbije koji su angažovani na objektu ``Ševadske livade``… »

Vučić: Protestujte dokle hoćete

Beta video 16.04.2017
BEOGRAD - Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da gradjani širom Srbije mogu da protestuju dokle god hoće i dok ne ugožavaju prava drugih gradjana, ističući da će država reagovati ukoliko dodje do nasilja. ``Dokle god hoće nek… »

Vučić: Zamišljate da je moguće promeniti narodnu volju

Beta video 16.04.2017
BEOGRAD - Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da može samo da se nasmeje na nastojanjima njegovih političkih protivnika da pritiscima na Republičku izbornu komisiju (RIK) promene narodnu volju. ``Na to se samo nasmejete. Mali Djokica… »

Vučić: Ponosan sam na Vojsku Srbije

Beta video 16.04.2017
BEOGRAD - Premijer Srbije Aleksandar Vučić je kazao da Srbija raspolaže raketnim i modernizovanim radarskim sistemom, koji može da uoči nevidljive avione. ``Da smo imali ovako modernizovani sistem 1999. godine, verovatno bismo i nešto više… »

Vaskršnja čestitka Njegovog Kraljevskog Visočanstva Prestolonaslednika Aleksandra

Beta video 16.04.2017
BEOGRAD - Vaskršnja čestitka Njegovog Kraljevskog Visočanstva Prestolonaslednika Aleksandra Karađorđevića. Preuzet materijal (pokrivalice)… »