Izvor: Glas Zapadne Srbije arhiva vesti 16.04.2017

U ponedeljak se ponavljaju izbori na tri biračka mesta

Glas Zapadne Srbije 16.04.2017
Izbori za predsednika Srbije biće ponovljeni na tri biračka mesta u ponedeljak, 17. aprila, na po jednom biračkom mestu u Novom Sadu, Trsteniku i Leskovcu. Na ta tri biračka mesta pravo glasa ima 3.148 birača. Izbori će se ponoviti na biračkom… »

Iduće sedmice pojačana kontrola brzine u saobraćaju

Glas Zapadne Srbije 16.04.2017
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, tokom sledeće sedmice, u okviru međunarodne organizacije TISPOL -mreža saobraćajnih policija, u okviru međunarodne organizacije TISPOL -mreža saobraćajnih policija, Akcija… »

Grad zahvatio ivanjički kraj, na Goliji drugi put

Glas Zapadne Srbije 16.04.2017
Ivanjica – Grad veličine lešnika juče i danas j zahvatio je pojedina golijska sela nanevši štetu u voćnjacima i zasadima maline. ,,Danas oko četrnest časova zahvatio je naš zaseok Jaćoviće u mesnoj zajednici Bele Vode. Padao je oko 15 minuta… »

Premijer na Uskrs sa vojnicima 250. raketne brigade

Glas Zapadne Srbije 16.04.2017
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić posetio je jutros pripadnike 250. raketne brigade u kasarni "Narodni heroj major Milan Tepić" u Jakovu, čestitao im Uskrs i zahvalio na budnosti i ljubavi prema domovini. Premijer je, u pratnji ministra odbrane… »

Danas oblačno i hladnije, kiša mestimično

Glas Zapadne Srbije 16.04.2017
U Srbiji će danas biti oblačno i hladnije, mestimično sa kišom, na jugu i sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom, a na visokim planinama i sa snegom. Posle podne u severnim, uveče i tokom noći i u centralnim krajevima očekuje se prestanak padavina i… »

Održana akcija "Asovi za decu"

Glas Zapadne Srbije 16.04.2017
Užice - Humanitarna fudbalska utakmica "Asovi za decu" odigrana je u Užicu sa ciljem da se pomogne pri kupovini najmodernijeg ultrazvučnog aparata sa dve sonde za regionalni Centar za veštačku i vantelesnu oplodnju, koji će uskoro biti otvoren pri… »

Hristos vaskrse! Vaistinu vaskrse!

Glas Zapadne Srbije 16.04.2017
Hrišćanske crkve i vernici danas proslavljaju praznik vaskrsenja Isusa Hrista, koji se u hramovima Srpske pravoslavne crkve (SPC) obeležen prvom ponoćnom uskršnjom liturgijom i jutarnjim liturgijama. Vaskrs se slavi u svim hramovima SPC širom… »

Lav gazi rekorde u gledanosti, uskoro i preko Drine : Ko je novi vlasnik tv Lav

Glas Zapadne Srbije 16.04.2017
Čačak, Užice - Dnevnik zapadne srbije koji se emituje na televiziji Lav plus, svakog dana beleži rekorde. Tako je prilog kolege Aleksandra Žigića o srpskom zetu iz Čikaga Sebasijanu Švajnštajgeru emitovanom na ovoj televiziji za samo dva dana na… »

PU: Nepravilnosti u 36,31 odsto kontrola obračuna javnih prihoda

Glas Zapadne Srbije 16.04.2017
Inspektori terenske kontrole Poreske uprave su do početka aprila izvršili 5.063 kontrole od kojih 3.159 kontrola javnih prihoda koje su za predmet imale pravilnost obračunavanja javnih prihoda, rečeno je u Poreskoj upravi (PU). Kako su Tanjugu kazali… »

Najtraženija mašina u Arilju - burgija za zemlju

Glas Zapadne Srbije 16.04.2017
Arilje - Novih zasada pod malinom ima sve više u Arilju i okolini. Zbog toga, najtraženija mašina u ovom gradu je motorna burgija za zemlju uz pomoć koje se lako naprave rupe za postavljanje kočeva koji su neophodni za vezivanje malina. Trgovac Bojan… »