Izvor: MTV Srbija arhiva vesti 16.04.2017

Lady Gaga uživo izvela novu pesmu „The Cure“

MTV Srbija 16.04.2017
O daaa! Gaga ima novu pesmu! I publika na Coachella festivalu imala je priliku upravo da je čuje! Dok smo mi još uvek tražili pravi put do jake kafe, rano jutros po našem vremenu Lady Gaga je nastupila na glavnoj bini čuvenog američkog Coachella… »

Cara Delevingne je poslednja zvezda koja se odrekla duge kose

MTV Srbija 16.04.2017
Ni ona nije uspela da odoli novom trendu! Izgleda da su kratke plave pixie frizure nova omiljena moda u Holivudu. Prvo nas je Gigi onako opasno prevarila za 1. april, zatim je Katy Perry isfurala "bieberku", a sada se ovom trendu priključila i Cara… »

Ovi periodi u godini najkritičniji su za vašu vezu

MTV Srbija 16.04.2017
Parovi, čuvajte se Dana zaljubljenih (da, da), proleća i ponedeljaka. Odjednom osećamo veliko poštovanje prema parovima koji izguraju celu godinu bez raskida. Godina je, ustvari, jedan prilično dug period tokom kojeg valja proći kroz razne uspone i… »

Ed Sheeran pevao za devojku na samrti

MTV Srbija 16.04.2017
Nije nam namera da vas rastužimo na današnji dan, ali... spremajte maramice! Priznaćemo vam, Ed Sheeran nas je do sada bezbroj puta doveo do ivice suza. Neretko smo i prešli tu ivicu i zaplakali uz koji njegov stih. Ali ova priča sasvim je nešto… »

10 slavnih majki otvoreno o dojenju

MTV Srbija 16.04.2017
Iako živimo u 21. veku, mnogi dojenje i dalje smatraju tabuom. Koliko ste samo puta čuli ili na netu pročitali kako je neka majka zasuta lavinom kritika jer je dojila svoje dete u javnosti? Oh da, ovom društvu potrebno je još mnogo obrazovanja… »

Još jedan razlog zbog kojeg treba da koristite kondome

MTV Srbija 16.04.2017
Ako ti nije bilo dovoljno razloga do sada, evo još jednog zašto moraš da staviš momku do znanja da bez zaštite nema ni seksa! Sigurnost na prvom mestu. O tome nema rasprave! Ali za slučaj da ti svi dosadašnji razlozi nisu bili dovoljni, evo još… »

Ovi kućni ljubimci su Vaskrs dočekali spremni

MTV Srbija 16.04.2017
Ko kaže da je Vaskrs rezerviran samo za zeke! Kada razmišljamo o ovom prazniku, razmišljamo o šarenim jajima, pilićima, veselim bojama, proleću, zečjim ušima, prepunom stolu, porodici. Ono o čemu ne razmišljamo jest da pretvorimo svog kućnog… »

Rihanna ponovo napada RiRi-pinjatu (VIDEO)

MTV Srbija 16.04.2017
OMG! OMG! RiRi-pinjata se vratila! Sećate li se kako su prošle godine zaposlenu u Fenty Corpu proslavili nacionalni praznik šefova? Ne? Stvarno?! OK, podsetićemo vas! when you don't show up to the office for #BossAppreciationDay #TheCorp #FentyCorp… »

IG Coachella: Najbolji postovi omiljenih zvezda

MTV Srbija 16.04.2017
Kad već mi ne idemo na Coachellu, možemo da gledamo fotke naših omiljenih zvezda kako se provode na jednom od najvećih američkih festivala. Dakle, u SAD u toku je Coachella-vikend! U prevodu, horde običnih smrtnika, ali i poznatih ličnosti… »

Usudi se da budeš kao Bella Hadid!

MTV Srbija 16.04.2017
A vi, kako ste vi proveli ovu subotu? Prema Belli Hadid, skakanje iz aviona s padobranom je poput joge s nešto boljim pogledom. Jedna sasvim opuštajuća aktivnost, iskustvo koje smiruje srce i dušu, bez straha, bez uzbuđenja. Malo sutra! Ovaj oblik… »