Hronika arhiva vesti 19.04.2017

Uhapšen direktor Resavice zbog primanja mita od 30.000 evra

SEEbiz 19.04.2017
BEOGRAD - Služba za borbu protiv organizovanog kriminala uhapsila je vršioca dužnosti direktora Javnog preduzeća Resavica S.Dž. zbog primanja mita u iznosu od 30.000 evra, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović. Direktor… »

Novi incident u Mitrovici srpski par napadnut noževima u kući, povređeni muškarac stabilno!

Kurir 19.04.2017
KOSOVSKA MITROVICA - Srbin Bogdan Krstić (41), koji je povređen noćas u Kosovskoj Mitrovici kada su ga napala dvojica muškaraca sa noževima u objektu u kojem živi sa nevenčanom suprugom, zbrinut je u KBC Kosovska Mitrovica i nalazi se van životne… »

Uhapšen v. d. direktora "Resavice" zbog 30.000 evra mita

RTS 19.04.2017
Vršilac dužnosti rudnika "Resavica" Stevan Dželatović uhapšen je zbog sumnje da je tražio i uzeo mito od 30.000 evra sinu izvršnog poverioca tog rudnika, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović. Ministar je rekao da je… »

Švercovali zlato u donjem vešu i brushalterima

Večernje novosti 19.04.2017
Carinici su tokom praznika na graničnim prelazima Gradina i Batrovci zaplenili oko 1.200 grama zlata, saopšteno je danas iz Uprave carina. Carinici su tokom praznika na graničnim prelazima Gradina i Batrovci zaplenili oko 1.200 grama zlata, saopšteno… »

Mladić poginuo u nesreći kod prokuplja: Kamionom udario u autobus

Večernje novosti 19.04.2017
Mladić N. T. iz sela Jasenice u opštini Žitorađa, nastradao je u saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila u Maloplanskoj ulici u Prokuplju. MLADIĆ N. T. (27) iz sela Jasenice u opštini Žitorađa, vozač kamiona, nastradao je u saobraćajnoj… »

Noć u BG: Povređeno osam osoba u udesima

B92 19.04.2017
Beograd -- Osam osoba, među kojima je i jedan dečak, povređeno je u četiri saobraćajne nesreće tokom noći u Beogradu, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura. U udesu, do kojeg je došlo u 22.46 časova na Dobanovačkoj petlji, u smeru… »

Za manje od 24 sata dva samoubistva u Vrnjačkoj Banji: Presudili sebi hicima iz pištolja

Večernje novosti 19.04.2017
Za manje od 24 sata u Vrnjačkoj Banji su se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodila dva samoubistva. Za manje od 24 sata u Vrnjačkoj Banji su se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodila dva samoubistva. Kako nezvanično saznajemo, u utorak… »

Na Kosovu povređen ključni svedok crnogorskog tužilaštva

Novi magazin 19.04.2017
Jedan od ključnih svedoka u procesu crnogorskog Specijalnog tužilaštva zbog pripremanja terorističkog napada tokom izbornog dana Mirko Velimirović imao je težak saobraćajni udes na Kosovu. Velimirović je teže povređen i nalazi se na Ortoperdskoj… »

Suđenje Šariću za lažne isprave odloženo za 9. maj

RTS 19.04.2017
Pred Trećim osnovnim sudom u Beogradu za 9. maj je odloženo suđenje Darku Šariću zbog posedovanja lažnih hrvatskih isprava na ime Tomislav Savatović, jer su izostali njegovi branioci. Sud je konstatovao da nema dokaza da su Šarićevi advokati… »

Sedam godina zatvora lopovu tokom čije potere je poginuo policajac

RTS 19.04.2017
Sava Ibrić iz Smedereva, kada je tokom potere za njim zbog krađe automobila je zimus poginuo policajac Nenad Stojadinović, na osnovu priznanja krivičnog dela i nagodbe sa tužilaštvom osuđen je na sedam godina zatvora zbog krađe kola i ometanja… »