Izvor: Alo arhiva vesti 19.04.2017

Bandić: Stavičan genocid u Jasenovcu

Alo 19.04.2017
Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić obišao je Spomen-područje Jasenovac istakavši da je na tom mestu "počinjen jedan od stravičnih genocida u Drugom svetskom ratu". U Jasenovcu će 23. aprila biti održana državna komemoracija. Bandić je… »

Pozdrav "Hrvaticama, Hrvatima i poštenim Srbima"

Alo 19.04.2017
Diskriminacija nacionalnih manjina u Hrvatskoj porasla je za samo godinu dana 57 odsto, piše Dojče vele, a kao primer iz prakse navodi da televizijski voditelj pozdravlja "Hrvatice, Hrvate i poštene Srbe" ostavljajući neizgovoreno da su takvi… »

Na Cetinju pada odluka o NATO!

Alo 19.04.2017
Skupština Crne Gore razmatraće 28. aprila Predlog zakona o potvrđivanju Severnoatlantskog ugovora na sednici koja će biti održana na Cetinju. Odluku o zakazivanju sednice doneo je danas predsednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović. Zakon je… »

Ključni svedok državnog udara u Crnoj Gori imao saobraćajku!

Alo 19.04.2017
Jedan od ključnih svedoka u procesu crnogorskog Specijalnog tužilaštva zbog pripremanja terorističkog napada tokom izbornog dana Mirko Velimirović imao je težak saobraćajni udes na Kosovu. Velimirović je teže povređen i nalazi se na Ortoperdskoj… »

Orkan čupao stabla i lomio krovove u Herceg Novom!

Alo 19.04.2017
Orkanski vetar, sa kišom, koji je duvao na području hercegnovske rivijere doneo je nevolje meštanima i naneo materijalnu štetu na objektima, saopšteno je iz pres-službe predsednika opštine. U saopštenju se navodi da je vetar povremeno imao… »

Instagram radi i bez interneta

Alo 19.04.2017
Instagram od sada možete da koristite iako nemate internet. Instagram dodaje "oflajn podršku" za svoju Android aplikaciju, najavljeno je na Fejsbukovoj F8 konferenciji. Ovo će korisnicima Instagrama omogućiti da gledaju i objavljuju fotografije i… »

Srbija od jutros pod snegom! (FOTO)

Alo 19.04.2017
U pojedinim gradovima Srbije od jutros provejava slab sneg. Prognoze meteorologa su se obistinile i od noćas u Srbiji, u pojedinim gradovima, provejava sneg. Bele pahulje padaju u Somboru, Požegi, Novom Sadu ali i na Paliću... Sneg koji je noćas padao… »

Nole ponovo besneo (VIDEO)

Alo 19.04.2017
Srpski dubl Novak Đoković/Viktor Troicki eliminisan je od prvih nosilaca u Monte Karlu Henrija Kontinena i Džona Pirsa, a nije moglo bez nervoze drugog reketa planete. Nezadovoljan svojom igrom, Đoković je u jednom momentu polomio reket snažno… »

Voditeljka skinula višak kilograma (FOTO)

Alo 19.04.2017
Voditeljka "Slagalice" se porodila krajem februara, ali je već uspela da skine višak kilograma i da uđe u stare pantalone. Ona je postala majka po treći put, ali joj to ne smeta da brine o svom izgledu. Na Instagramu je objavila fotografiju uz koju je… »

Pretukli glumicu? (FOTO)

Alo 19.04.2017
Glumica Ravšana Kurkova je fotografijom sa modricom na oku i ranama na usnama, koju je objavila na Instagram profilu, zabrinula sve kojima je draga. U prvi mah svi su pomislili da ju je neko pretukao, ali ubrzo su videli njen natpis i doživeli… »