Izvor: Alo/Društvo arhiva vesti 19.04.2017

Srbija od jutros pod snegom! (FOTO)

Alo 19.04.2017
U pojedinim gradovima Srbije od jutros provejava slab sneg. Prognoze meteorologa su se obistinile i od noćas u Srbiji, u pojedinim gradovima, provejava sneg. Bele pahulje padaju u Somboru, Požegi, Novom Sadu ali i na Paliću... Sneg koji je noćas padao… »

Opšta navala na fotelje direktora JP!

Alo 19.04.2017
Na 19 okončanih javnih poziva za izbor direktora javnih preduzeća javilo se ukupno 177 kandidata, pišu "Novosti" navodeći da je najviše zainteresovanih za Pošte Srbije. Na javni konkurs za direktora "Pošte" stiglo je 26 prijava i ovo javno… »

Šešelj nasrnuo automobilom na demonstrante! (VIDEO)

Alo 19.04.2017
Učesnici 17. protesta "Protiv diktature" u Beogradu završili su večeras dvosatnu protestnu šetnju ispred Doma Narodne skupštine i najavili da će se sutra ponovo okupiti na istom mestu. Protest je počeo incidentom između demonstranata i lidera SRS… »

Žuti alarm u većem delu Srbije

Alo 19.04.2017
U većem delu Srbije na snazi je žuti meteo alarm, a Republički hidrometeorološki zavod upozorava na porast vodostaja pojedinih reka, kao i na jutarnji mraz. Vodostaj na Limu, Jadru, Zapadnoj i Južnoj Moravi sa pritokama, Mlavi, Peku, Timoku i Neri… »

Posle Rame i Tači priziva Veliku Albaniju

Alo 19.04.2017
Predsednik Kosova Hašim Tači je danas izjavio da ukoliko Evropska unija (EU) "zatvori vrata" Kosovu, "svi Albanci regiona živeće u jednoj jedinstvenoj državi kako bi se nastavilo dalje sa integracijom u evropsku porodicu". Tači je to rekao dan… »

Malinama nema spasa?!

Alo 19.04.2017
Sneg koji je u višim predelima ivanjičke opštine napadao i preko 25 centimetara izazvao je štete u malinjacima i voćnjacima. Ljudi su očajni, kažu da nakon januarskog mraza koji je uništio veći deo malina, ovaj sneg dodatno će ih oštetiti pa se… »

Kreće razgledanje iz otvorenog autobusa!

Alo 19.04.2017
Sezona razgledanja grada iz otvorenog autobusa "Open top" počinje u petak, 21. aprila. Kako je saopštila Turistička organizacija Beograda (TOB), razgledanje otvorenim autobusom biće realizovano svakog dana, u terminiu od 16 sati, sa Trga Nikole… »

Za sve je kriv bahati grčki carinik!

Alo 19.04.2017
Drama u Larnaki je sretno okončana, deca su juče ujutru doputovala na Aerodrom „Nikola Tesla” zahvaljujući avionima kompanije „Er Pink”. Nažalost, domaća javnost, kao i pojedini državni službenici su se, umesto na grčkog carinika koji je… »

Pomozimo Vukašinovoj mami da preživi!

Alo 19.04.2017
Teško obolela mlada majka Miljana Ristić Stanković iz Vranja grčevito se bori za život i sa vremenom, koje zlokobno ističe. Nekoliko meseci posle porođaja majka četvoromesečnog Vukašina obolela je od akutne mijeloblastne leukemije (AML)… »

VSS: TV Pančevo napala ustavni poredak!

Alo 19.04.2017
Visoki savet sudstva (VSS) osudio je izveštavanje televizije Pančevo i pozvao je da obustavi "hajku" na predsednicu Višeg suda u Pančevu Stanku Simonović, ocenjujući izveštavanje te televizije kao protivustavno i nezakonito. U saopštenju VSS je… »