Izvor: BK TV/Društvo arhiva vesti 19.04.2017

Otežan saobraćaj u celoj zemlji, oprez vozačima zbog moguće poledice na putevima

BK TV 19.04.2017
Očekivano zahleđenje koje prema najavama meterologa donosi obilnije padavine, u nižim predelima kišu, a na planinama susnežicu i slab sneg, utiče na otežano, a na pojedinim deonicama i usporeno odvijanje saobraćaja, saopštio je jutros AMSS. Zbog… »

Naslovne strane dnevnih listova: Prelistavanje štampe za 20. april 2017. godine!

BK TV 19.04.2017
BTVNews je za vas pripremio pregled naslovnih strana za 20. april. Dnevna štampa u izdanjima za utorak donosi ekskluzivne i aktuelne priče iz zemlje i sveta. Dnevni listovi u Srbiji u izdanjima za 18. april i dalje pišu o konkursu za 19 javnih… »

Meteorolozi upozoravaju na jutarnje mrazeve u narednih pet dana (foto, tabele)

BK TV 19.04.2017
Republički hidrometeorološki zavod upozorio je danas na moguću pojavu jutarnjih mrazeva na području Srbije do 24. aprila. Već u petak u jutarnjim satima slab mraz se očekuje uglavnom na području Bačke, a u subotu i nedelju i u većini krajeva… »

Žene iz ove zemlje obožavaju da se udaju za Srbe: Svaka hoće da bude srpska snajka! (video)

BK TV 19.04.2017
Najpoželjnije mladoženje u Albaniji su Srbi. Albankama nije važna razlika u godinama, niti imovno stanje, jer one najvećom srećom, smatraju porodicu. "Kod nas statistički dolazi pet žena na jednog muškarca, što znači da oni imaju veoma širok… »

Za pet opština u Srbiji po 20.000 evra i besplatan internet

BK TV 19.04.2017
Čelnicima 12 opština čiji su građani bili najaktivniji u slanju fiskalnih računa i slipova u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" danas su u Vladi Srbije uručena priznanja za doprinos borbi protiv sive ekonomije. Pobednici su dobili i nagrade - 12… »

Aprilski mraz u Srbiji ugrozio voće i rano povrće, najveća šteta u malinjacima (foto)

BK TV 19.04.2017
Sneg koji od sinoć pada u Novoj Varoši i Prijepolju dostigao je u planinskim predelima visinu od 30 centimetara, svi magistralni putevi su prohodni, ali se saobraćaj odvija usporeno po mokrim i klizavim kolovozima. Problema ima u višim pedelima… »

Đurić održao hitan sastanak! Preduzeti konkretne mere kako bi se zaštitili Srbi na KiM

BK TV 19.04.2017
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Ðurić danas je u Beogradu održao hitan sastanak sa visokim predstavnicima Euleksa povodom sve učestalijih napada na Srbe i otvorenih pretnji nasiljem koje dolaze iz ekstremnih političkih i verskih… »

Nikolić na prijemu: Ne zveckamo oružjem, ali spremni da se branimo

BK TV 19.04.2017
Srbija nikome ne treba da zvecka oružjem, svi dobro znaju da smo spremni da se odbranimo, poručio je danas predsednik Srbije Tomislav Nikolić na prijemu povodom Dana Vojske. Nikolić je na prijemu, koji je organizovao za pripadnike Ministarstva odbrane… »

Babović: Svim štabovima za vanredne situacije naložena pripravnost

BK TV 19.04.2017
Svim štabovima za vanredne situacije na teritoriji Srbije naloženo je da preduzmu mere za sprečavanje i eventualno ublažavanje posledica obilnih padavina, izjavio je načelnik Uprave za upravljanje rizikom Sektora za vanredne situacije Željko… »

Mihajlović predložila: Sledeći avion "Er Srbije" da nosi ime Zdravka Čolića

BK TV 19.04.2017
Potpredsednica vlade Zorana Mihajlović izjavila je danas da će predložiti "Er Srbiji" da se ime Zdravka Čolića nađe na jednom novom avionu. "Pretpostavljam da smo svi razmišljali nekada o tome da budemo blizu Zdravka Čolića. On je prosto legenda… »