Izvor: Kurir arhiva vesti 19.04.2017

Ukratko sa Ratkom Femićem u 5 do 5: Skupština ponovo radi, a vlast se šegači s opozicijom

Kurir 19.04.2017
Posle 50 dana suspenzije parlamenta ponovo smo dobili nazad tu instituciju. Predsednica parlamenta je uoči određivanja pauze u radu Skupštine obrazložila da to čini da bi sačuvala dostojanstvo Skupštine, jer bi opozicija mogla svašta da govori u… »

(Video) Šešelj O incidentu ispred skupštine: Blokirali su me, rekao sam im: Sikter, je*O vas Đinđić!

Kurir 19.04.2017
BEOGRAD - Manja grupa okupljenih građana oko 18 časova blokirala je izlaz sa skupštinskog parkinga, kada je lider radikala Vojislav Šešelj kolima pogurao deo ljudi koji su gurali njegovo vozilo i otišao. Tri -četiri vozila otišlo je na drugi… »

(Kurir TV) ovako je uhapšen direktor Resavice: Preuzeo torbu punu evra, a onda su mu stavili lisice

Kurir 19.04.2017
BEOGRAD - Direktor rudnika Resavica Stevan Dželetović uhapšen je danas zbog sumnje da je uzeo mito od 30.000 evra sinu izvršnog poverioca tog rudnika. Dželetović se sumnjiči da je svojstvu direktora Resavica krajem 2016. i početkom 2017. od V.M… »

Nikolić: Ne zveckamo oružjem, ali spremni smo da se branimo

Kurir 19.04.2017
BEOGRAD - Srbija nikome ne treba da zvecka oružjem, svi dobro znaju da smo spremni da se odbranimo, poručio je danas predsednik Srbije Tomislav Nikolić na prijemu povodom Dana Vojske. Nikolić je na prijemu, koji je organizovao za pripadnike… »

Ni traga od proleća: Preko dana sneg i kiša, a ujutru mraz

Kurir 19.04.2017
BEOGRAD - Republički hidrometeorološki zavod upozorio je danas na moguću pojavu jutarnjih mrazeva na području Srbije do 24. aprila. Već u petak u jutarnjim satima slab mraz se očekuje uglavnom na području Bačke, a u subotu i nedelju i u većini… »

S obzirom na prilike, dobro je...: Normalizovan saobraćaj preko zlatibora

Kurir 19.04.2017
BEOGRAD - Sаobrаćаj je od jutros umerenog intezitetа nа аutoputevimа kаo i ostаlim glаvnim putevimа, a zbog mokrih kolovozа i nižih jutаrnjih temperаturа mogućа je slаbа poledicа nа putevimа preko plаninskih prevojа, аli i na… »

Novi incident u Mitrovici srpski par napadnut noževima u kući, povređeni muškarac stabilno!

Kurir 19.04.2017
KOSOVSKA MITROVICA - Srbin Bogdan Krstić (41), koji je povređen noćas u Kosovskoj Mitrovici kada su ga napala dvojica muškaraca sa noževima u objektu u kojem živi sa nevenčanom suprugom, zbrinut je u KBC Kosovska Mitrovica i nalazi se van životne… »

Ministarka Mihajlović urgira: Zorana predložila da se novi avion Er Srbije nazove po ovom pevaču

Kurir 19.04.2017
BEOGRAD - Potpredsednica vlade Zorana Mihajlović izjavila je danas da će predložiti "Er Srbiji" da se ime Zdravka Čolića nađe na jednom novom avionu. "Pretpostavljam da smo svi razmišljali nekada o tome da budemo blizu Zdravka Čolića. On je… »

Rasta progovorio o prebijanju voditelja: Reper ispričao šta se desilo u lokinoj agenciji

Kurir 19.04.2017
Reper Stefan Đurić Rasta, koji je posle rasprave sa Slobodanom Nešovićem Lokom, vlasnikom markentiške agencije, priveden na razgovor u policijsku stanicu 29. novembar, progovorio je o sukobu i rekao da nije došlo ni do kakvog fizičkog sukoba. "Ovo… »

(KURIR TV) Boško Obradović : Ovako ćemo pokazati ko je stvarno opozicija a ko je za Vučića

Kurir 19.04.2017
Lider Dveri Boško Obradović danas je u Skupštini Srbije obrazložio razloge za smenu Maje Gojković . - Gojković je ukinula rad skupštine da bi Vučiću izlašla u susret. Ona ne može da ide na poklonjenje i konsultacije u vladu, već predstavnici… »