Izvor: Moj Novi Sad arhiva vesti 19.04.2017

FOTO Loši vremenski uslovi otkazuju proteste do subote

Moj Novi Sad 19.04.2017
Danas su organizatori "Protesta protiv diktature"želeli da podrže radnike Pošte koji su najavili štrajk upozorenja za 12.00 časova, međutim niko od radnika ili predstavnika sindikata nije izašao u zakazano vreme ispred zgrade Glavne pošte tako da… »

Odbačena žalba Beljanskog na poništenje doktorata

Moj Novi Sad 19.04.2017
Pokrajinski sekretarijat za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost odbio je žalbu advokata Slobodana Beljanskog na rešenje dekana Pravnog fakulteta u Novom Sadu, kojim mu je oduzet doktorat koji je stekao pre 16 godina, saopštila je… »

Vreme danas: Hladno uz obilne padavine, najviša dnevna u NS do 5°C

Moj Novi Sad 19.04.2017
Republički hidrometeorološki zavod upozorio je da se danas pre podne u Srbiji očekuju obilne padavine, u većini krajeva oko 20 mm, lokalno i više od 30 mm kiše. U brdsko-planinskim predelima danas i sutra očekuje se formiranje manjeg snežnog… »

"Novosadska toplana" greje po potrebi do 3. maja

Moj Novi Sad 19.04.2017
Iako je zvaničan kraj grejne sezone bio 15. aprila, "Novosadska toplana" i dalje greje Novosađane, sve dok tri dana uzastopno temperatura vazduha u 21 sat ne bude viša od 12 stepen Celzijusa, ali ne duže od 3. maja, kako već propisuje gradska odluka… »

NS: Tukli dvadesetogodišnjaka i oteli mu novac i srebrni lančić

Moj Novi Sad 19.04.2017
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su V. P. (20) s područja Vrbasa, osumnjičenog za krivično delo razbojništvo. Protiv dvojice maloletnih Novosađana podneće krivičnu prijavu za isto delo, u redovnom postupku. Oni se… »

Predsednica Programskog saveta RTV podnela neopozivu ostavku

Moj Novi Sad 19.04.2017
U otvorenom pismu, Aleksandra Đurić Bosnić podseća da je neotuđivo pravo građana da budu objektivno, istinito i pravovremeno informisani. Predsednica Programskog saveta Radio-televizije Vojvodine podnela je neopozivu ostavku na to mesto, kako je… »

Prazne kase većine srpskih političkih stranaka

Moj Novi Sad 19.04.2017
Većina parlamentarnih stranaka završila je prošlu godinu u minusu, a rekorder po praznoj stranačkoj kasi je Socijalistička partija Srbije, čiji je saldo u "crvenom" čak 300 miliona dinara, pišu "Novosti". Stranke su bile dužne da Agenciji za… »

NOVOSAĐANI: "Doktor pliVanja" sa Limana

Moj Novi Sad 19.04.2017
Iako je još dete, volja i upornost vodili su ga kao pravog sportistu do zavidnih rezultata. Kakvi će biti njegovi krajni dometi ostaje da se vidi, ali ga hrabri to što zna da će uvek imati podršku najbliže porodice. Dvanaestogodišnji Vanja Reljin… »

APEL: Novosađanki potrebna pomoć za transplantaciju pluća

Moj Novi Sad 19.04.2017
Četrdesetosmogodišnjoj Novosađanki Nadi Behari prošle godine je, na Institutu za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici, dijagnostifikovana idiopatska fibroza pluća. Kako ne postoji efikasan lek za lečenje ove bolesti, jedina mogućnost da ona nastavi… »

Odbojkaši Vojvodine praktično na početku borbe za titulu

Moj Novi Sad 19.04.2017
Posle dve utakmice u Novom Sadu rezultat u finalu plej-ofa je 1:1, pa se Vojvodina NS seme i Crvena zvezda nalaze praktično na početku borbe za titulu. Serija se seli u Beograd, gde će ove dve ekipe najpre u četvrtak, 20.aprila, a onda i u nedelju… »