Izvor: Mondo/Društvo arhiva vesti 19.04.2017

Zavejani Prijepolje i Nova Varoš, sutra još snega

Mondo 19.04.2017
Prognoze meteorologa su se obistinile i od noćas u Srbiji u mnogim mestima pada sneg. Na planinama snežni pokrivač viši od 30 cm. Sutra povećanje snežnog pokrivača. Zavejani Prijepolje i Nova Varoš. Foto: Tanjug, Jaroslav Pap Bele pahulje padaju… »

Nikolić: Ovo će mi biti najlepša uspomena (foto)

Mondo 19.04.2017
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić prisustvo je prijemu povodom Dana Vojske. Naveo je da danas sumira mandat koji je proveo sa vojskom, ponosan što im je bio vrhovni komandat i deo vojske koja zna kakav teret nosi na svojim leđima. Foto: Tanjug, Sava… »

Ministarka ima predlog imena za sledeći avion!

Mondo 19.04.2017
Potpredsednica vlade Zorana Mihajlović izjavila je danas da će predložiti "Er Srbiji" da se ime poznatog pevača nađe na jednom novom avionu. Foto: MONDO/Petar Stojanović "Pretpostavljam da smo svi razmišljali nekada o tome da budemo blizu Zdravka… »

Većina stranaka u minusu

Mondo 19.04.2017
Većina parlamentarnih stranaka završila je prošlu godinu u minusu, a rekorder po praznoj stranačkoj kasi je Socijalistička partija Srbije, pišu "Novosti". Foto: Mondo/ Goran Sivački Pored SPS čiji je saldo u "crvenom" čak 300 miliona dinara… »

Vojska upozorava:Vežbamo bojevom municijom, pa ...

Mondo 19.04.2017
Jedinice Vojske Srbije izvodiće 27. i 28. aprila vežbe uz upotrebu bojeve municije na poligonu "Mogila" kod Požarevca. Foto: Promo/Ministarstvo odbrane Srbije Zbog toga se u tom periodu na tom lokalitetu zabranjuje kretanje, zadržavanje i boravak… »

Pomozimo mami da opet bude sa svojom bebom!

Mondo 19.04.2017
Miljani Ristić Stanković, mladoj mami četvoromesecne bebe Vukašina, dijagnostikovana je akutna mijeloblastna leukemija (AML) samo par meseci posle porođaja. Pomozimo i njoj i bebi! Foto: Facebook Miljana se porodila pre četiri meseca da bi potom… »

Iskopavanja kod Raške: Traže masovnu grobnicu foto

Mondo 19.04.2017
Komisija Vlade Srbije za nestala i predstavnici Komisije za nestala lica iz Prištine počeli su istraživanje lokacije u selu Kizevak kod Raške zbog sumnje da bi se tu mogla naći masovna grobnica sa posmrtnim ostacima kosovskih Albanaca. Foto: Tanjug… »

Žuti alarm u Srbiji: Potencijalno opasno vreme

Mondo 19.04.2017
U većem delu Srbije na snazi je žuti meteo alarm, a Republički hidrometeorološki zavod upozorava na porast vodostaja pojedinih reka, kao i na jutarnji mraz. Foto: MONDO/Ivana Brkić Vodostaj na Limu, Jadru, Zapadnoj i Južnoj Moravi sa pritokama… »

Topli radijatori sigurno još nedelju dana

Mondo 19.04.2017
U hladnim stanovima se ne može pa iako je zvanična grejna sezona završena 15. aprila zbog hladnog vremena toplane u Srbiji nastavljaju da greju. Foto: Ilustracija Guliver/Getty Images/Thinkstock Zbog zahlađenja toplane ostaju u radnom režimu a i… »

Ovo što vidite je limun, i raste u Srbiji...

Mondo 19.04.2017
Plod limuna je loptastog oblika i žute boje, ali priroda uvek može da iznenadi, pa se tako u Glogovcu kod Jagodine pojavio izdužen plod koji više podseća na papriku. Foto: Tanjug/Dragan Spasić Neobičan limun na fotografiji je ovekovečio Dragan… »