Izvor: Novi magazin/Zabava arhiva vesti 19.04.2017

Naučnici otkrili još jednu planetu na kojoj bi moglo biti života

Novi magazin 19.04.2017
Naučnici su otkrili jednu novu planetu koja spada medju malobrojna svemirska tela na kojima bi mogao da se razvije neki oblik života, preneo je danas časopis "Nejčer". "Nismo mogli naći bolji cilj u potrazi za dokazima života van Zemlje", rekao je o… »

Bumbari zustavili izgradnju puta kod Čikaga

Novi magazin 19.04.2017
Savezna sudija u SAD je privremeno obustavila izgradnju auto-puta u predgrađu Čikagu jer bi to moglo negativno uticati na prvu vrstu bumbara koja je uvršćena među ugrožene. Okružna sudija Šeron Džonson Kolman je u ponedeljak naredila… »

Thievery Corporation dolaze u Srbiju

Novi magazin 19.04.2017
Kultni sastav iz Vašingtona Thievery Corporation izaći će pod reflektore Arsenal festa u petak 23. juna! Grupa koju predvode Erik Hilton i Rob Garza ovaj put dolazi u punom kocertnom sastavu i to direktno u Kragujevac. Osnovani u Vašingtonu 1995… »

Džulija Roberts najlepša žena na svetu prema časopisu Pipl

Novi magazin 19.04.2017
Američki časopis Pipl (People) proglasio je glumicu Džuliju Roberts za "Najlepšu ženu na svetu" za ovu godinu, što je rekordni peti put da je njoj dodelio tu titulu. Časopis je danas objavio svoj izbor najlepše žene za ovu godinu… »

Večiti dečaci i mamine princeze

Novi magazin 19.04.2017
Mika Antić je govorio: "Puteva ima trista da se ode iz detinjstva. A, samo se retki sete da ostanu večno dete". Ima, međutim, i onih koji u tome "malo" preteraju. Zaigraju se onako kako samo deca umeju - zaneseno i pasionirano, pa ne znaju da se spuste… »

Košmari — šta znače i zašto nas progone

Novi magazin 19.04.2017
Otkrivamo šta znače skrivene poruke iz podsvesti koje vam dolaze u snove. Bilo da sanjate da vas dave, proganjaju ili da ste zarobljeni, snovi i(li) noćne more javljaju se kad mozak obrađuje situacije koje smo proživeli u poslednjih nekoliko dana… »