Izvor: Press/Društvo arhiva vesti 19.04.2017

Sneg na Zlatiboru, obustavljen saobraćaj za šlepere

Press 19.04.2017
Javno preduzeće "Putevi Srbije" saopštilo dа je zbog snegа nа kolovozu preko plаnine Zlаtibor obustаvljen sаobrаćаj zа šlepere i kаmione s prikolicom. Foto:B92.net Dodaje se da bi učesnici u sаobrаćаju trebalo dа prilаgode brzinu… »

Stefanović: Nastavlja se opremanje i modernizacija saj-a

Press 19.04.2017
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da će MUP nastaviti da ulaže u opremanje i modernizaciju Specijalne antiterorističke jedinice. Foto:B92.net Jedinica je, kako je naveo, spremna da odgovori na sve bezbednosne izazove koji… »

Jutarnji špic: Velike gužve na mostovima, auto - putu

Press 19.04.2017
Na ulicama Beograda od jutros velike gužve. Saobraćaj otežan na mostovima, auto – putu i u centralnim gradskim ulicama. Foto:B92.net Kiša koja pada otežala je saobraćaj, a velike gužve stvorile su se na auto – putu u pravcu ka Novom Sadu, kao i… »

Život sa ljubimcem: Kupanje bar jednom mesečno

Press 19.04.2017
Život sa kućnim ljubimcem u stanu zahteva dodatnu higijenu, jer u suprotnom, ukoliko se pas ili mačka ne kupaju i ne održava čistoća na zavidnom nivou, ukućanima prete mnoge zarazne bolesti. Najčešće su to infekcija parazitom ehinokokom, ili… »

Kad ogromna ajkula razjapi čeljust...

Press 19.04.2017
Neki ljude zabavljaju u najmanju ruku čudne stvari. foto: b92.net Tako je i sa turistima na brodu u Južnoafričkoj Republici koji, ako je suditi po videu koji je objavljen na internetu, uživaju u tome da gledaju veliku belu ajkulu kako hvata komad mesa… »

Neki ljubimci u Britaniji imaju i zdravstvenu knjižicu

Press 19.04.2017
Burmanski piton oboleo od anoreksije i gušter poznat kao bradati zmaj koji pati od upale vilice najskuplji su i najneobičniji pacijenti u Velikoj Britaniji u kategoriji osiguranja kućnih ljubimaca, saopštilo je Britansko udruženje osiguravajućih… »