Izvor: Prva arhiva vesti 19.04.2017

Skupština od danas nastavlja sa radom

Prva 19.04.2017
Skupština Srbije nastaviće danas sa radom posle pauze koju je 1. marta odredila predsednica Maja Gojković, a pred poslanicima će se naći više međunarodnih sporazuma. Teško je predvideti kako će izgledati današnji nastavak sednice, imajući u… »

Sneg i kiša u Srbiji i regionu; Problemi u saobraćaju

Prva 19.04.2017
Sneg u kontinentalnim delovima Hrvatske i BiH, na moru jaka kiša uz jak vetar, ponegde i olujni, razlog je zbog kojeg se vozačima preporučuje da na put ne kreću bez zimske opreme. Saobraćaj za šlepere i kamione sa prikolicom, zbog snega na kolovozu… »

VIDEO: Glasan seks prekinuo teniski meč!

Prva 19.04.2017
Gotovo filmska scena na turniru u Sarasoti, koju su igrači pokušali da prekinu na razne zanimljive načine! Tenis je specifičan sport u kojem nije navijačima dozvoljeno da se oglašavaju u toku poena, za razliku od recimo fudbala ili košarke. Često… »

Zamalo da „Kum“ bude promašaj!

Prva 19.04.2017
Kultni film "Kum" Frensisa Forda Kopole ove godine slavi 45 godina od premijere prvog dela. Nikada nam neće dosaditi, a kada shvatite da je umalo mogao da bude najveći promašaj „Paramount Pictures“, biće vam jasno zašto je Kopola maestro. Mračne… »

Ukrao je Mona Lizu, a njegovo ime sadrži 23 reči? Pikanterije koje niste znali o Pablu Pikasu

Prva 19.04.2017
"Za sutra ostavi samo ono što želiš ostaviti nedovršenim, ako umreš", rečenica je po kojoj ga mnogi pamte, jer se smrti jedino najviše plašio! Godine 1881. rođen je jedan od najpoznatijih slikara, vajara, crtača i grafičara XX veka. Zašto je… »

Međunarodna premijera A WEILL AGO - Elektroakustički kabare Kurta Vajla i Ane Gnjatović

Prva 19.04.2017
Premijera elektroakustičkog kabarea A Weill Ago mlade beogradske kompozitorke Ane Gnjatović biće održana u Kulturnom centru Srbije u Parizu u četvrtak, 20. aprila 2017. sa početkom u 19:30. Program za sopran, klavir i elektroniku inspirisan je… »

Dopustio joj je da spava i sa drugima, samo iz jednog razloga! Da li biste vi pristali na ovakvu vezu?

Prva 19.04.2017
Kada pomislimo na idealnu i srećnu vezu prvo što nam padne na pamet jesu vernost, poverenje i poštovanje. Međutim, neki parovi definitivno pomeraju granice. Beatris Gibs (22) i njen dečko Adam Gilet (27) su jedni od savremenih partnera. Ključ… »

Radite ovih pet malih poteza svakodnevno i partner će vas voleti još više

Prva 19.04.2017
U vezi ste ili braku i mislite da je to kraj vašeg truda. Pronašli ste svoju srodnu dušu i više ne morate da se trudite ni oko čega. Varate se! Partner/ka vas neće voleti samo zato što ste nju/njega izabrali za životnog saputnika, već se na… »

Ovo je trenutno najveći bjuti trend! Svi pričaju o ulju za stidne dlačice...

Prva 19.04.2017
Pomodarstvo ili zaista koristi? Glumica Ema Vatson nedavno je izjavila kako na svoje stidne dlačice redovno stavlja ulje. "Redovno stavljam ulje na kosu, obrve, ali i stidne dlačice", priznala je glumica. Kasnije su se oglasili stručnjaci objasnišvi… »

Šta je danas "normalna" porodica?

Prva 19.04.2017
Donedavno se znalo - porodicu čine otac, majka i deca (najčešće dvoje), koji žive pod istim krovom. Bilo je povremenih "iskakanja" u vidu porodica sa jednim detetom, pa i razvoda, ali nedovoljno da poremeti uobičajeno shvatanje kako bi osnovna… »