Izvor: Prva/Društvo arhiva vesti 19.04.2017

VIDEO: Glasan seks prekinuo teniski meč!

Prva 19.04.2017
Gotovo filmska scena na turniru u Sarasoti, koju su igrači pokušali da prekinu na razne zanimljive načine! Tenis je specifičan sport u kojem nije navijačima dozvoljeno da se oglašavaju u toku poena, za razliku od recimo fudbala ili košarke. Često… »

Ukrao je Mona Lizu, a njegovo ime sadrži 23 reči? Pikanterije koje niste znali o Pablu Pikasu

Prva 19.04.2017
"Za sutra ostavi samo ono što želiš ostaviti nedovršenim, ako umreš", rečenica je po kojoj ga mnogi pamte, jer se smrti jedino najviše plašio! Godine 1881. rođen je jedan od najpoznatijih slikara, vajara, crtača i grafičara XX veka. Zašto je… »

Međunarodna premijera A WEILL AGO - Elektroakustički kabare Kurta Vajla i Ane Gnjatović

Prva 19.04.2017
Premijera elektroakustičkog kabarea A Weill Ago mlade beogradske kompozitorke Ane Gnjatović biće održana u Kulturnom centru Srbije u Parizu u četvrtak, 20. aprila 2017. sa početkom u 19:30. Program za sopran, klavir i elektroniku inspirisan je… »

Dopustio joj je da spava i sa drugima, samo iz jednog razloga! Da li biste vi pristali na ovakvu vezu?

Prva 19.04.2017
Kada pomislimo na idealnu i srećnu vezu prvo što nam padne na pamet jesu vernost, poverenje i poštovanje. Međutim, neki parovi definitivno pomeraju granice. Beatris Gibs (22) i njen dečko Adam Gilet (27) su jedni od savremenih partnera. Ključ… »

Radite ovih pet malih poteza svakodnevno i partner će vas voleti još više

Prva 19.04.2017
U vezi ste ili braku i mislite da je to kraj vašeg truda. Pronašli ste svoju srodnu dušu i više ne morate da se trudite ni oko čega. Varate se! Partner/ka vas neće voleti samo zato što ste nju/njega izabrali za životnog saputnika, već se na… »

Ovo je trenutno najveći bjuti trend! Svi pričaju o ulju za stidne dlačice...

Prva 19.04.2017
Pomodarstvo ili zaista koristi? Glumica Ema Vatson nedavno je izjavila kako na svoje stidne dlačice redovno stavlja ulje. "Redovno stavljam ulje na kosu, obrve, ali i stidne dlačice", priznala je glumica. Kasnije su se oglasili stručnjaci objasnišvi… »

Šta je danas "normalna" porodica?

Prva 19.04.2017
Donedavno se znalo - porodicu čine otac, majka i deca (najčešće dvoje), koji žive pod istim krovom. Bilo je povremenih "iskakanja" u vidu porodica sa jednim detetom, pa i razvoda, ali nedovoljno da poremeti uobičajeno shvatanje kako bi osnovna… »

Za ove znakove horoskopa važi slogan "para se na paru lepi"

Prva 19.04.2017
Kažu da “para vrti gde burgija neće”. Ako pitate ova tri znaka oni znaju da namirišu novac na kilometar i da od njega naprave gomilu svežnjeva novčanica kojima povremeno vole da se hlade, kao uz pomoć lepeze. Bik Bikovi su materijalisti i vole… »

10 znakova da više volite pse od ljudi

Prva 19.04.2017
Filmovi poput "Beležnice" vas ne dodiruju, ali ste se siti isplakali dok ste gledali film "Marli i ja"? Možda i vi više volite pse od ljudi... Ovih deset smernica će vam dokazati da li je zaista tako... 1. Da li vaš pas jede bolje nego vi? Hrana koju… »