Izvor: RTV/Društvo arhiva vesti 19.04.2017

Nikolić: Ne zveckamo oružjem, ali smo spremni da se branimo

RTV 19.04.2017
BEOGRAD - Srbija nikome ne treba da zvecka oružjem, svi dobro znaju da smo spremni da se odbranimo, poručio je danas predsednik Srbije Tomislav Nikolić na prijemu povodom Dana Vojske. Nikolić je na prijemu, koji je organizovao za pripadnike… »

Mihajlović: Da se sledeći avion zove Zdravko Čolić

RTV 19.04.2017
BEOGRAD - Potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović izjavila je danas da će predložiti "Er Srbiji" da se ime Zdravka Čolića nađe na jednom novom avionu. "Pretpostavljam da smo svi razmišljali nekada o tome da budemo blizu Zdravka Čolića. On je… »

Skoro sve stranke u minusu

RTV 19.04.2017
BEOGRAD - Većina parlamentarnih stranaka završila je prošlu godinu u minusu, a rekorder po praznoj stranačkoj kasi je Socijalistička partija Srbije, čiji je saldo u "crvenom" čak 300 miliona dinara, pišu Novosti. Stranke su bile dužne da Agenciji… »

Predsednik Nikolić odlikovao više pojedinaca

RTV 19.04.2017
BEOGRAD - Predsednik Republike Tomislav Nikolić potpisao je više ukaza o dodeli odlikovanja pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, Sektora za vanredne situacije MUP-a i ambasadorima Kazahstana i Belorusije, saopštila je danas Služba za… »

Er Srbija: U subotu privremeni prekid onlajn usluga

RTV 19.04.2017
BEOGRAD - Er Srbija ovog vikenda prelazi na nove sisteme za prodaju i prijavu na let (ček-in), pa će u subotu, 22. aprila, doći do planiranih prekida u funkcionisanju redovnih usluga, ali će svi letovi i šalteri za prijavu na let fuinkcionisati… »

Koncesija za Aerodrom ne znači privatizaciju

RTV 19.04.2017
BEOGRAD - Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović kaže da traženje koncesionara za Aerodrom "Nikola Tesla" ne znači njegovu privatizaciju, da je rok za sve zainteresovane kompanije produžen za dve nedelje. "Često… »

Za pet opština po 20.000 evra, svima besplatni wi-fi

RTV 19.04.2017
BEOGRAD - Čelnicima 12 opština čiji su građani bili najaktivniji u slanju fiskalnih računa i slipova u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" danas su u Vladi Srbije uručena priznanja za doprinos borbi protiv sive ekonomije, a pobednici su dobili i… »

Mere za bolji položaj zaposlenih u odbrani

RTV 19.04.2017
PANČEVO - Ministar odbrane Zoran Đorđević razgovarao je danas u Domu Vojske u Pančevu sa podoficirima i profesionalnim vojnicima iz Specijalne brigade. Prema rečima ministra Đorđevića, ideja je da se najmanje jednom godišnje sastaje sa… »

Ne otvarajte lažni mejl Privredne komore Srbije

RTV 19.04.2017
BEOGRAD - Privredna komora upozorila je danas javnost da je registrovan zlonamerni mejl, u potpisu predstavljen kao mejl "Privredne komore Srbije", koji nema nikakve veze sa PKS a u sebi sadrži opasan virus. Mejl je, kako se navodi u saopštenju, poslat… »

Palma: Borimo se za decentralizaciju

RTV 19.04.2017
KOVIN - Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma izjavio je na predizbornom skupu JS u Kovinu da ta stranka podržava mlade ljude koji nešto traže ali da su mladi koji protestuju u Beogradu "zavedeni i prevareni". "Oni treba da se bore za… »