Izvor: Telegraf arhiva vesti 19.04.2017

Ne zveckamo oružjem, ali smo spremni da se branimo: Nikolić na prijemu povodom Dana Vojske

Telegraf 19.04.2017
Nikolić je uveren da srpsku vojsku čekaju još bolji dani i da će evidentan oporavak Srbije uticati na to da se i vojni resursi oporave i privedu nameni, odnosno odbrani teritorije. Srbija nikome ne treba da zvecka oružjem, svi dobro znaju da smo… »

Uhapšena grupa koja je krijumčarila migrante: Preko granice prebacili oko 200 ljudi

Telegraf 19.04.2017
Grupa je u kontakt sa migrantima stupala preko državljanina Avganistana koji se nalazi u Beogradu, a po jednom migranatu su uzimali oko 250 evra za tranzit i smeštaj. Služba za borbu protiv organizovanog kriminala uhapsila je danas osmočlanu… »

Poslanici posle 50 dana U skupštinskim klupama: Gojkovićeva najavila posebnu sednicu o zahtevu za njenu smenu

Telegraf 19.04.2017
Gojković je najavila da će zakazati posebnu sednicu Skupštine Srbije na kojoj će se raspravljati o incijativi pojedinih poslanika opozicije za njenu smenu. Skupština Srbije nastavila je danas rad posle pauze koju je 1. marta odredila predsednica… »

Ovaj Trampov potez mogao je da izazove Svetski rat, a ispostavilo se da je njegov najveći blef!

Telegraf 19.04.2017
O "američkoj armadi" pisali su i japanski mediji koji su pre dva dana objavili da su Kina i Rusija poslale špijunske vojne brodove da prate američku grupu nosača aviona koja se zaputila ka severnokorejskim vodama. Američki nosač aviona i drugi ratni… »

Neverovatne snežne slike iz svih delova Srbije: Izdržite još malo, znamo kada se zima predaje (FOTO) (video)

Telegraf 19.04.2017
Savetujemo vozačima da smanje brizinu i povećaju odstojanje između vozila, jer mokar i klizav kolovoz ne donose ništa dobro. Iako je april i kalendarski smo ušli u proleće, vozače ove večeri očekuju pravi jesenji, a u planinskim predelima i… »

Ovde je počinjen genocid: Gradonačelnik Zagreba, Milan Bandić posetio Jasenovac

Telegraf 19.04.2017
Bandić podsetio da je u Jasenovcu ubijeno i 2.000 Zagrepčana... Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić obišao je Spomen-područje Jasenovac, gde će 23. aprila biti održana državna komemoracija, istakavši da je na tom mestu “ počinjen jedan od… »

Samsung predstavio svoje najmoćnije telefone u Srbiji: Galaxy S8 i S8+ u prodaji od 28. aprila (foto) (video)

Telegraf 19.04.2017
- Najnovijim modelima pomeramo granice mobilne industrije i predstavljamo telefone koji svojim hardverom i softverom u potpunosti odgovaraju potrebama savremenih korisnika - rekao je Tehvan Hvang, predsednik kompanijie Samsung za Adriatik regiju. Nakon… »

U Luksoru otkriveno "blago" iz vremena starog Egipta: Sarkofazi i više od 1.000 artefakata

Telegraf 19.04.2017
Neke boje su toliko jarke da bi neko pomislio da su obojene pre samo nekoliko dana. Egipatski arheolozi otkrili su nekoliko sarkofaga i više od 1.000 predmeta u blizini grada Luksor na jugozapadu zemlje koji datiraju iz vremena drevnog Egipta, izjavio je… »

Potop u Kolumbiji: Za noć pala mesečna količina kiše, 11 mrtvih, 20 nestalih (FOTO)

Telegraf 19.04.2017
Blato i otpaci prekrili su ulice u gradu Manisalesu. Najmanje 11 osoba poginulo je u klizištima izazvanim obilnim padavinama u planinskom delu Kolumbije. Zastrašujući prizori iz Kolumbije: El Ninjo pokrenuo klizišta i opustošio zemlju, 245 ljudi… »

Beli se Srbija usred aprila: Bajkoviti prizori osvanuli širom naše zemlje (FOTO)

Telegraf 19.04.2017
Sneg je sinoć prekrio Taru, Zlatibor i Kopaonik, kao i delove Hrvatske i BiH. Belo iznenađenje niko nije očekivao u aprilu, međutim jutros je pod manjim snežnim prekrivačem osvanuo i Novi Sad. Sneg je sinoć prekrio Taru, Zlatibor i Kopaonik, pa su… »