Izvor: Total car/Automobili arhiva vesti 19.04.2017

Skočio kvartalni profit VW-a uprkos skandalu

Total car 19.04.2017
Profit nemačke automobilske kompanije Folksvagen (VW) je skočio u prvom tromesečju 2017. godine, uprkos skandalu sa manipulacijama vrednostima izduvnih gasova. Profit iz poslovanja VW-a je u periodu januar-mart skočio na 4,4 milijarde evra, što je za… »

Špijunski video: Jaguar F-Pace SVR

Total car 19.04.2017
Dok Jaguar radi na završnim pripremama svog F-Pace SVR modela, više prototipa uočeno je tokom testiranja. Najsvežiji je uhvaćen na Nirburgringu, a snimak tom prilikom napravljen dokazuje da ovaj moćni SUV neće biti samo izuzetno brz, već i glasan… »

Novootvorena naplatna stanica Beograd položila ispit

Total car 19.04.2017
Praznične migracije motorizovanih turista postaju sve masovnije, pa nisu retke pojave gužvi i zastoja na naplatnim stanicama i granicama. Zahvaljujući novootvorenoj naplatnoj stanici “Beograd“ kod Vrčina, uobičajeni Uskršnji saobraćajni haos na… »

Maserati Hommage izdanje je GT budućnosti

Total car 19.04.2017
Tokom pedesetih i šezdesetih godina prošlog veka, proizvođači i dizajneri automobila često su se bavili pitanjem kako će automobili izgledati u budućnosti. Neki od njih su leteli, drugi su imali solarni pogon, a nijedan zapravo nije izgledao poput… »

U test polaganja vožnje uvrstili poznavanje navigacije

Total car 19.04.2017
Da bi položili vozački ispit, kandidati u Velikoj Britaniji moraće da nauče da koriste GPS navigacioni uređaj u automobilu. Ovo je jedna od nekoliko izmena koje će od decembra sačekati buduće vozače u toj zemlji na putu do dozvole. “Da bi test… »