Arhiva vesti » četvrtak 20. april 2017

Vlada Srbije odobrila zapošljavanje 2.010 medicinskih radnika

Gde investirati 20.04.2017
Vlada Srbije odobrila je zapošljavanje 2.010 medicinskih radnika, koji će se zaposliti u 21 zdravstvenoj ustanovi u Srbiji. Novim “Kadrovskim planom”, koji je usvojilo Ministarstvo zdravlja, a Vlada odobrila, predloženo je zapošljavanje 631 doktora medicine, 30 farmaceuta-biohemičara i... »

Preminuo Raša Popov

Radio 021 20.04.2017
Dečiji pisac, glumac i dugogodišnji televizijski novinar Radivoj Raša Popov preminuo je juče u Beogradu u 84. godini. Popov je rođen u Mokrinu 26. juna, 1933. godine. Bio je saradnik Mokrinskih novina, zvezda dečije televizijske emisije Fazoni i fore. Autor je više desetina knjiga za decu i... »

Jankoviću poštom stigla pretnja: Meta na glavi

Insajder 20.04.2017
Bivši predsednički kandidat Saša Janković objavio je na Fejsbuku fotografije pisma u kojem mu nepoznata osoba preti smrću. "Šta je pederu? Još si tu ološu. Gde ti je pištolj? Jeli još tvituješ i šetaš kuče? Koga ti štitiš i šta ćeš tu aferašu. A hoćeš da budeš kandidat za... »

Institut za voćarstvo: Sneg i mraz oštetili sve vrste voća u Srbiji

Beta 20.04.2017
Hladnoća, sneg i mraz su oštetili sve vrste jagodičastog i drvenastog voća, rekao je danas agenciji Beta direktor Instituta za voćarstvo u Čačku Milan Lukić. On je dodao  da će stepen oštećenja moći da se proceni tek za sedam do deset dana. Sneg je najviše oštetio maline, a mraz je... »

Protagonisti ideje Velike Albanije da ne izlaze u javnost

RTV 20.04.2017
RTV: Protagonisti ideje Velike Albanije da ne izlaze u javnost
BEOGRAD/OBRENOVAC - Premijer i izabrani predsednik Aleksandar Vučić rekao je danas da izjave vezane za ujedinjenje Albanije i Kosova ostaju samo u domenu želja, ali je zamolio njihove protagoniste da ne izlaze u javnost sa tako nečim, jer to ne doprinosi dobrim odnosima u regionu. Aleksandar... »

Đoković s Gofanom u četvrtfinalu

Politika 20.04.2017
Dobar početak i mučan završetak meča sa Karenjom: 6:2, 4:6, 6:4. – Mari i Vavrinka eliminisani, Nadal lako s mladim Zverevom. Novak Đoković se još jednom mučio u Monte Karlu i još jednom pobedio. U gotovo istom sledu događaja kao protiv Žila Simona, dobio je prvi set protiv Pabla... »

"Ako se Albanija i Kosovo ujedine, neka otcepe i jug Srbije. I da Srbi budu zahvalni što ne tražimo i Niš!"

Blic 20.04.2017
Predsednik Opštine Bujanovac Jonuz Musliju izjavio je danas da zvanična Tirana ima punu podršku za "ujedinjenje Albanije i Kosova", ako izostane njihova evropska perspektiva, ali ne bez Preševa. Musliju je u izjavi za agenciju "Preševa Jon" rekao da podržava ranije izjave albanskog premijera... »

Đurić: Kosovska vojska - ništa dobro ni Srbima ni Albancima

Večernje novosti 20.04.2017
Formiranje ilegalne oružane formacije na teritoriji Srbije predstavljalo bi pretnju za bezbednost u čitavom regionu, izjavio je direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić. BEOGRAD - Formiranje ilegalne oružane formacije na teritoriji Srbije predstavljalo bi pretnju za bezbednost u... »

Rasvetljen pokušaj ubistva u Surčinu: Uhapšen muškarac koji je izbo čoveka u kući

Večernje novosti 20.04.2017
Policija je uhapsila V. P. (1972) iz Beograda, za koga se sumnja da je 14. aprila, oštećenom u kući u kojoj živi, nakon verbale rasprave nožem naneo teške telesne povrede opasne po život, a potom pobegao. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu rasvetli su pokušaj ubistva... »

Vučić: Učinićemo sve da održimo regionalnu stabilnost

RTV 20.04.2017
RTV: Vučić: Učinićemo sve da održimo regionalnu stabilnost
BEOGRAD - Premijer Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predsedavajućim Grupe prijateljstva sa državama jugoistočne Evrope u Bundestagu Štefanom Albanijem, sa kojim je razgovarao o situaciji u regionu, evropskom putu Srbije i nastavku dijaloga sa Prištinom. „Regionalna stabilnost za... »

©2017 Netmark d.o.o.