Beograd arhiva vesti 22.04.2017

Kako da izbegnete haos u gradu zbog maratona

Noizz 22.04.2017
Zbog održavanja 30. Beogradskog maratona, dobar deo ulica u gradu je tokom čitavog dana zatvoren, pa se savetuje kretanje alternativnim pravcima. Ulice kojima se kreće trasa biće zatvorene to 16 časova, a to uključuje i Brankov most i Most na Adi… »

Beograd potpuno zakrčen: Ove ulice su otvorene, ali je nemoguće proći. I na mostovima sve stoji! (foto)

Telegraf 22.04.2017
U onim delovima Beograda koji su otvoreni za saobraćaj nastale su ogromne gužve. U Beogradu je trenutno veliki kolaps u saobraćaju zbog zatvorenih ulica povodom održavanja 30. Beogradskog maratona. Nećete moći ovim ulicama: Zatvoreno pola Beograda… »

(Anketa) maratonci u helankama: Ko je bolji frajer, Mali ili Šapić?

Kurir 22.04.2017
Na današnjem jubilarnom 30. beogradskom maratonu trčalo je puno puno poznatih ličnosti iz sveta sporta, glume, zabave, politike... Između gradonačelnika Siniše Malog i predsednika SO Novi Beograd Aleksandra Šapića razvio se i rivalitet na Tviteru… »

Venci u spomen na žrtve: Obeležen Dan sećanja na žrtve Holokausta

Kurir 22.04.2017
BEOGRAD - Polaganjem venaca na Spomenik u kompleksu nekаdаšnjeg nаcističkog logorа smrti Stаro sаjmište nа Novom Beogrаdu danas je obeležen Dаn sećаnjа nа žrtve Holokаustа, genocidа i drugih žrtаvа fаšizmа u Drugom svetskom… »

Krvavi obračun u Beogradu Migranti se boli noževima; Svedok: Po ulici curela creva

Večernje novosti 21.04.2017
Teške povrede opasne po život zadobila su dva državljanina Avganistana, Nazar Dolai Zai (22) i Ometi Noab (20), koji su preveženi u Urgentni centar. KRVAVI obračun između migranta dogodio se u petak uveče oko 20 časova ispred Ekonomskog fakulteta… »

"Za tebe trčim": Majica jednog maratonca sve je raznežila, a krije tužnu priču

Blic 22.04.2017
U moru takmičara polumaratona nije mogao promaći Đorđe Šćepanović (25) iz Crne Gore koji je današnju trku posvetio svom prijatelju i spremio majicu sa njegovim likom. U pitanju je psić Raf koga je Đorđe mnogo zavoleo, ali se ovaj labrador… »

I zombiji na Maršu: Naučnici i demonstranti "protiv diktature" padali u nesvest, a pred Skupštinu su stigli i "mrtvaci"

Blic 22.04.2017
Naučnici i istraživači iz Srbije okupili su se ispred zgrade SANU u "Maršu za nauku" u globalnom protestu naučnika i u drugim zemljama da bi se odbranila ključna ulogu koju nauka ima za društvo. U tome su im se pridružili demonstranti protesta… »

(Foto) noć u Parking servisu: Sladili se pasuljem uoči maratona

Kurir 22.04.2017
BEOGRAD - Više od 40 litara pasulja, koji je kuvan poslednja dva dana, poslužen je sinoć na Starom sajmistu radnicima Parking servisa koji su radili na tome da staza za Beogradski maraton bude čista i uredna. Najduža trka, koja se danas održava 30… »

Noć u Beogradu: 5 povređenih u tučama na Železničkoj stanici i u Karađorđevoj

Kurir 22.04.2017
BEOGRAD - U tuči koja se dogodila jutros oko 3 časa na Železničkoj stanici u Beogradu lakše su povređene tri osobe, rečeno je u Hitnoj pomoći. Portparolka Hitne pomoći Nada Macura rekla je da su prethodne večeri u Karađorđevoj ulici u tuči… »

(Foto) čeka se u koloni: Ovo je red za besplatni pregled kože na Trgu Republike!

Kurir 22.04.2017
BEOGRAD - Zainteresovani građani i danas na Trgu Republike mogu da obave besplatan pregled kože.Preglede obavljaju dermatolozi iz vodećih zdravstvenih ustanova u Srbiji, a u okviru akcije "Pregled za sve" čiji je cilj rano otkrivanje melanoma. U… »