Izvor: Benchmark arhiva vesti 22.04.2017

Call of Duty: WWII potvrđen za 2017. godinu

Benchmark 22.04.2017
Call of Duty: WWII igra i zvanično je potvrđena za izlazak kasnije ove godine. Nakon što su se krajem marta pojavile prve glasine o novoj Call of Duty igri u Drugom svetskom ratu, developer Sledgehammer Games je zvanično potvrdio predstojeći naslov i… »

Sud: neovlašćeni titlovi za filmove i TV serije su ilegalni

Benchmark 22.04.2017
Grupa fanova koja radi na titlovima izvela je anti-piratsko odeljenje BRAIN na sud, ali je izgubila bitku. Naime, sud u Amsterdamu je stao na stranu BRAIN-a po svim tačkama. Za milione korisnika širom sveta, titlovi su apsolutno neophodni za uživanje u… »

Rusija planira da banuje VPN-ove i Proxy-e koji odblokiraju piratske sajtove

Benchmark 22.04.2017
Ruska vlada planira da pojača svoj rat protiv blokiranih sajtova, na taj način što će udariti na one koji im pružaju zaobilaznice. Novi zakon razvijen od strane vlade zahteva od strane VPN-ova i drugih anonimnih servisa da prestanu da obezbeđuju… »

Nokia 3310 od sledeće nedelje u Evropi

Benchmark 22.04.2017
Već smo izveštavali da će novi Nokia brendirani telefoni stići na police prodavnica u drugom tromesečju, ali sada imamo nove informacije koje se tiču Nokia 3310 (2017) modela. Predstavljen na Svetskom mobilnom kongresu u februaru, Nokia 3310 (2017)… »

Iris skener Galaxy S8 telefona će se koristiti za finansijske transakcije

Benchmark 22.04.2017
Jedna od funkcija koju je Samsung Galaxy S8 telefon pozajmio od Galaxy Note 7 telefona je Iris skener, koji je navodno sigurniji od drugih biometrijskih formi kao što je skener otiska prstiju. To je i razlog zašto nije iznenađenje što će se ova… »

GoPro Fusion kamera: OverCapture funkcija se izdvaja

Benchmark 22.04.2017
Interesovanje kompanije GoPro za kamere koje mogu da snime sadržaj namenjen virutelnoj realnosti, nije novo. Prošle godine je kompanija pokrenula GoPro Omni, ali je ovaj model ipak imao previsoku cenu od 5000 dolara. Ovaj put stiže nova GoPro Fusion… »

Microsoft i Google zajedno rade na blokeru oglasa

Benchmark 22.04.2017
Početkom ove nedelje objavljeno je da Google planira da razvije ugrađeni bloker oglasa u Chrome pregledač, ali izgleda da je i Microsoft deo tog projekta. Izveštaj koji donosi AdAge otkriva da postoji Coalition for Better Ads koalicija, u kojoj se… »

HTC U 11 je ime novog flegšip telefona

Benchmark 22.04.2017
HTC-ov sledeći mejnstrim flegšip telefon je nosio kodno ime Ocean, a to je podatak koji nam je poznat već mesecima unazad. Takođe smo saznali da će njegov jedinstveni prodajni adut biti okvir, i to na način da sa njim mogu da se izvrše određeni… »