Izvor: Beta video arhiva vesti 22.04.2017

Repajić: U Srbiji najmanja izdvajanja za nauke

Beta video 22.04.2017
BEOGRAD - Jedna od učesnica marša naučnika Jelena Repajić, s Filozofskog fakulteta, rekla je večeras agenciji Beta da su u Srbiji najmanja izdvajanja za nauku u Evropi. Repajić je navela da je zbog malih izdvajanja i zabrane zapošljavanja nemoguće… »

Miličević: Mraz če naneti ozbiljnu štetu voću

Beta video 22.04.2017
ČELAREVO - U 2017. poljiprivreda Srbije će zbog vremenskih (ne)prilika imati u mnogim granama probleme, a posebno kad govorimo o prinosima voća i povrća. Prilikom obilaska voćnjaka na imanju „Podunavlje“ u Čelarevu novinare je zanimalo koliko… »

Širom sveta danas se obeležava dan planete Zemlje pa i protestima naučnika

Beta video 22.04.2017
BEOGRAD - Širom sveta danas se obeležava Medjunarodni dan planete Zemlje, 22. april, kao podsetnik da Zemlja i njeni ekosistemi daju život. ``Medjunarodni dan planete Zemlje nam omogućava da podignemo svest javnosti i ukažemo na izazove u pogledu… »

Akcija ``Ravnopravno do cilja`` ba beogradskomk maratonu

Beta video 22.04.2017
BEOGRAD - Akcija ``Ravnopravno do cilja`` čiji je cilj podrška diskriminisanim osobama i društvenim grupama u oblasti sporta i da se ukaže na probleme sa kojima se u sportu susreću osobe sa invaliditetom organizovana je danas kao deo programa 30… »

MUP: Tri osobe uhapšene zbog prodaje droge

Beta video 22.04.2017
BEOGRAD - Policija je u Beogradu zaplenila oko dva kilograma droge i uhapsila tri osobe osumnjičene za prodaju narkotika i posedovanje nelegalnog oružja. Zaplenjena su dva pištolja s municijom, 1,1 kilogrаmа mаrihuаne, 800 grаmа heroinа, 90… »