Izvor: Insajder arhiva vesti 22.04.2017

Saša Janković najavio odlazak u Brisel da upozna pojedine poslanike o situaciji u Srbiji

Insajder 22.04.2017
Bivši kandidat za predsednika Srbije i zaštitnik građana Saša Janković najavio je da će iduće nedelje u Briselu pojedinim evropskim poslanicima predočiti, kako je naveo, da u Srbiji postoji alternativa. U intervjuu nije objašnjeno da li Janković… »

Suđenje drugooptuženom za ubistvo Tatona počinje u ponedeljak

Insajder 22.04.2017
U Višem sudu u Beogradu u ponedeljak bi trebalo da počne ponovljeno suđenje Dejanu Puzigaći, koji je drugooptuženi za ubistvo francuskog navijača Brisa Tatona u Beogradu 2009. godine. Na pripremnom ročištu Puzigaća se izjasnio da nije kriv za… »

Policija saopštila da se automobil odbornika DS-a u Odžacima "samozapalio"

Insajder 22.04.2017
Policija u Somboru je potvrdila da se u Odžacima zapalio automobil kandidata za odbornika na lokalnim izborima u toj opštni Miroslava Ilića i dodala da, po toku istrage, za sada nema elemenata krivičnog dela. U Policiji je agenciji Beta rečeno da se… »

DJB: Viši sud kaznio TV Pink i Tanjug po tužbi Saše Radulovića

Insajder 22.04.2017
Viši sud u Beogrаdu doneo je prvostepene presude u kojima je utvrdio da su TV Pink i novinska аgencija Tаnjug emitovanjem ličnih podataka o Saši Raduloviću bez njegove saglasnosti povredili član 10. Evropske konvencije o ljudskim pravima i čl… »

Insajder arhiva: Prvi i jedini put kada je Siniša Mali odgovarao na pitanja o rušenju u Hercegovačkoj (VIDEO)

Insajder 22.04.2017
Siniša Mali: Niko iz gradske vlasti ne stoji iza rušenja u Hercegovačkoj. Brankica Stanković: Znači premijer Aleksandar Vučić ne govori istinu? Siniša Mali: Ja to nisam rekao... Ovo su između ostalog bili odgovori gradonačelnika Beograda Siniše… »

Saša Janković na Glavnom odboru Demokratske stranke

Insajder 22.04.2017
Bivši kandidat za predsednika Srbije Saša Janković prisustvovao je današnjoj sednici GO Demokratske stranke u beogradskom Centru Sava, na kojoj se zahvalio za podršku na izborima održanim 2. aprila. On je takođe izrazio uverenje da će i ubuduće… »