Izvor: Jug press arhiva vesti 22.04.2017

U pucnjavi ranjen muškarac

Jug press 22.04.2017
NIŠ Muškarac star 34 godine ranjen je sinoć, nešto pre 22.00 časa na parkingu u ulici Maksima Gorkog iz vatrenog oružja , u trenutku kada je izlazio iz kola. Prema nezvaničnim podacima muškarac je ranjen sa pet hitaca u noge, što se u kriminalnim… »

Aleksandar Pejčić na Medjunarodnom ekonomskom forumu na Jalti

Jug press 22.04.2017
JALTA-LESKOVAC Član Predsedništva Srpske narodne partije Aleksandar Pejčić vratio se sa Krima , gde je učestvovao u radu Međunarodnog ekonomskog foruma na Jalti. Pejčić se, tokom foruma koji je okupio više od 40 delegacija iz različitih zemalja… »

Medalje za leskovačke majstore kulinarstva u Budvi

Jug press 22.04.2017
BUDVA Ekipa studenata Visoke poslovne škole iz Leskovca je na XI Medjunarodnom kulinarskom takmicenju u Budvi osvojila devet medalja I pehar. Leskočani su osvojili šest zlatnih ,jednu srebrnu I dve bronzane medalje I pehar za najboljeg juniora kuvara u… »

Leskovac predstavljen na sastanku Mreže za romska pitanja

Jug press 22.04.2017
BEOGRAD-LESKOVAC Grad Leskovac predstavljen je kao primer dobre prakse na četvrtom sastanku Mreže za romska pitanja Stalne konferencije gradova i opština, koji je u četvrtak održan u Beogradu. Tema ovog sastanka bila je „Zdravstvene medijatorke –… »

Niš: Duža kolona, više demonstranata

Jug press 22.04.2017
NIŠ Sedamnaestog dana protesta više je Nišlija izašlo na ulicu, čime su pokazali da ne odustaju od iskazivanja svog nezadovoljstva i da će nastaviti da se bore “protiv diktature”. Kolona je pošla iz centra Niša, gde se na Trgu Kralja Milana… »

Konkurs za podsticajna sredstva u poljoprivredi

Jug press 22.04.2017
BUJANOVAC Opština Bujanovac je raspisala konkurs za dodelu podsticajnih sredstava u poljoprivredi u 2017.godini . Pravo na podsticaje u poljoprivredi imaju poljoprivredna gazdinstva i porodična poljoprivredna gazdinstva sa područja opštine Bujanovac… »

Protesti u Leskovcu: Da li ovakav život želite za svoju decu?

Jug press 22.04.2017
LESKOVAC I ove večeri okupilo se 20 do 25 građana Leskovca, koj su stajali ispred Robne kuće držeći u rukama desetak parola. Oni su na taj način pružili podršku protestantima i njihovim zahtevima u drugim gradovima Srbije. Neke od parola koje su… »

„Zavarivač“ isplatio socijalni program

Jug press 22.04.2017
VRANJE U drugom krugu sprovođenja socijalnog programa 153 radnika „Zavarivača“ iz Vranja dobilo je otpremnine. Ostalo je još nekoliko radnika koji su suočeni sa pravnim problemima. „U toku je postupak povezivanja radnog staža svima onima koji… »

Sindikat zaposlenih policije traži “hitnu reakciju” povodom izjave Jonuza Musliu

Jug press 22.04.2017
BUJANOVAC Sindikat zaposlenih policije uputio je zahtev predsedniku Republike Srbije, Vladi, premijeru, Ministarstvu unutrašnjih poslova, ministru, Ministarstvu odbrane i resornom ministru, povodom poslednjih izjava Jonuza Muslijua, predsednika SO… »

Počeli koraškaški treninzi za 200 dečaka i devojčica

Jug press 22.04.2017
LESKOVAC Projekat „Investiramo u sport za razvoj karijere mladih – snaga motivacije, pametnog razvoja i kohezije između opština Botevgrad i Leskovac“ došao je u fazu početka trenerskih aktivnosti sa košarkašima i košarkašicama Aktavis… »