Izvor: Kurir arhiva vesti 22.04.2017

Šutanovac na sednici glavnog odbora: DS želi da bude lider promena

Kurir 22.04.2017
BEOGRAD - Predsednik Demokratske stranke (DS) Dragan Šutanovac izjavio je danas na sednici rukovodstva te stranke u Beogradu da ona želi da bude "lider promena" i da ih u dogovoru sa gradjanima sprovodi kroz institucije sistema. Šutanovac je na sednici… »

Saša Janković: Idem u Brisel da predstavim alternativu

Kurir 22.04.2017
SUBOTICA - Bivši kandidat za predsednika Srbije i zaštitnik gradjana Saša Janković najavio je da će iduće nedelje u Briselu pojedinim evropskim poslanicima predočiti da u Srbiji postoji alternativa. U Srbiji u aprilski "predsednički izbori… »

(Video) Protesti, 20. Dan: Završena protestna šetnja, novi protest sutra u 18h ispred Skupštine

Kurir 22.04.2017
BEOGRAD - Studenti i nezadovoljni građani okupili su se 20. dan zaredom u centru Beograda, ispred zgrade SANU. Ovog puta sa njima su i naučnici. 19.50 Učesnici protesta su se razišli, novi je zakzan za sutra u 18 časova ispred Skupštine Srbije… »

Stiže otopljenje, pa novi temperaturni šok: U četvrtak čak 27 stepeni, a onda opet zahlađenje!

Kurir 22.04.2017
BEOGRAD - Republički hidrometeorloški zavod upozorio je da će i narednih dana, do 24. aprila, na području Srbije biti jutarnjih mrazeva. Danas će jutro biti hladno, mestimicno sa slabim mrazem, po kotlinama sa kratkotrajnom maglom. Tokom dana malo i… »

Izvršni direktor MMF: Srbija dobrim rezultatima potvrđuje jačanje ekonomije

Kurir 22.04.2017
VAŠINGTON - Izvršni direktor MMF Tao Zang, pohvalio je vredan rad Vlade Srbije u naporima da ojača domaću privredu i sprovede teške reforme i kazao da je namera ove finansijske institucije da nastavi sa pružanjem intenzivne podrške u poslednjoj… »

Srbija u nedelju glasa na lokalu: Odbornike biraju Zaječar, Vrbas, Odžaci, Kovin i Kosjerić

Kurir 22.04.2017
BEOGRAD - Lokalni izbori za odbornike Skupštine grada Zaječara i skupština opština Vrbas, Odžaci, Kovin i Kosjerić, biće održani u nedelju. U Kovinu i Kosjeriću izbori su redovni, dok su izbori u Zaječaru, Vrbasu i Odžacima vanredni.Lokalne… »

Rat u Siriji diže cene srpskog goriva: Stručnjaci predviđaju šta nas čeka

Kurir 22.04.2017
BEOGRAD - Nova poskupljenja goriva u Srbiji mogu se očekivati jer zbog ratnih sukoba u Siriji transportni putevi sirove nafte u regionu Bliskog istoka i Arabijskog poluostrva postaju sve nesigurniji pa cene na svetskom tržištu rastu, tvrde stručnjaci… »

Jovanović (DSS): RIK po zakonu morala da utvrdi rezultate izbora

Kurir 22.04.2017
BEOGRAD - Vršilac dužnosti predsednika DSS Miloš Jovanović izjavio je danas da je Republička izborna komisija po slovu zakona morala da utvrdi rezultate predsedničkih izbora, ali da je predstavnik te stranke u proširenom sastavu RIK glasao po… »

(Mapa) maraton zatvara centar i Novi BEOGRAD: Ovim ulicama danas DANAS nećete proći!

Kurir 22.04.2017
BEOGRAD - Jubilarni 30. beogradski maraton danas će doslovno zatvoriti Beograd, pre svega centar grada i Novi Beograd! Izlaz iz Terazijskog tunela desno u Dečanska već je zatvoren. Biće zatvoren veliki broj saobraćajnica, pre svega od 9 do 16, a… »

Teška nesreća kod Zrenjanina: Mladić (26) poginuo u direktnom sudaru s kombijem

Kurir 22.04.2017
ZRENJANIN - V. V. (26) iz Perleza kod Zrenjanina, poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros, oko četiri sata, dogodila na putu između Zrenjanina i Melenaca. Nesrećni mladić bio je za upravljačem putničkog vozila „opel“, a od… »