Izvor: Moj Novi Sad arhiva vesti 22.04.2017

Počeo 40. Fruškogorski planinarski maraton

Moj Novi Sad 22.04.2017
Fruškogorski planinarski maraton počeo je i odvijaće se danas i sutra, saopštio je organizator PSD ''Železničar'' Novi Sad. Ova sportsko rekreativna manifestacija međunarodnog karaktera, po rečima organizatora i nema i ima takmičarski karakter… »

Proizvođač iz Sente kažnjen jer je prodavao hleb ispod cene

Moj Novi Sad 22.04.2017
Jedan od tri najveća industrijska proizvođača brašna, hleba i testenina u Srbiji, Žito promet a.d. iz Sente, kažnjen je sa 100.000 dinara jer je na tržištu najviše prodavao jeftiniji hleb. Direktor udruženja proizvođaša Žitounija, Zdravko… »

Poskupelo svinjsko meso, ne zna se kad će stati rast

Moj Novi Sad 22.04.2017
Cene svinjskog mesa ovih dana ponovo visoko lete, a gde će se zaustaviti, ostaje da vidimo. Sveže svinjsko meso poskupelo je u novosadskim mesarama između 60 i 70 dinara po kilogramu, pa je kilogram buta, u zavisnosti od prodavaca, koštao od 499 do… »

VMA nudi posao za 130 medicinara

Moj Novi Sad 22.04.2017
Vojno-zdravstvene ustanove primiće 130 vojnika po ugovoru medicinskih sestara i tehničara, a najviše njih biće zaposleno u Vojnomedicinskoj akademiji, kaže zastupnik načelnik te ustanove prof. dr Miroslav Vukosavljević. Zainteresovane medicinske… »

ODBOJKA: Prva meč lopta za Vojvodinu

Moj Novi Sad 22.04.2017
Odbojkaši Vojvodine NS seme imaće u nedelju, 23. aprila, prvu meč loptu i priliku da stave tačku na finale konačnim trijumfom. Ukoliko u Beogradu još jednom savladaju Crvenu zvezdu, Novosađani će bogatoj kolekciji trofeja pridodati 14. titulu… »

AIESEC: U četvrtak prezentacija praksi u inostranstvu

Moj Novi Sad 22.04.2017
AIESEC – najveća organizacija vođena od strane mladih, ovog leta pruža svim studentima i mladim ljudima da otputuju u inostranstvo, krenu u nezaboravnu avanturu i steknu praktično iskustvo koje će ih izdvojiti iz mase. Ovog aprila AIESEC održava… »

Vreme danas: Ujutro mraz, tokom dana toplije, najviša dnevna u NS oko 13°C

Moj Novi Sad 22.04.2017
Republički hidrometeorloški zavod upozorio je da će i narednih dana, do 24. aprila, na području Srbije biti slabih jutarnjih mrazeva. Danas će jutro biti hladno, mestimično sa slabim mrazem, po kotlinama sa kratkotrajnom maglom. Tokom dana malo i… »

URADI NEŠTO DOBRO: Danas je Dan planete Zemlje

Moj Novi Sad 22.04.2017
Dan planete zemlje – 22. april, dan je kada mislimo na životnu sredinu i na to kako da joj pomognemo. U ovom događaju svake godine učestvuje milijardu ljudi, čineći Dan planete zemlje najvećom građanskom akcijom na svetu. Spasavanje planete može… »