Izvor: MTV Srbija arhiva vesti 22.04.2017

Dvojac Hurts se vratio sa novom pesmom

MTV Srbija 22.04.2017
Rod, pol, seksualnost, sve su to relativne kategorije u novom, surovom spotu za pesmu „Beautiful Ones“! Najavljena kao „proslava individualnosti“, pesma „Beautiful Ones“ stigla nam je u petak veče, donoseći sa sobom prepoznatljivi… »

Miley Cyrus dobila ulogu u novom Marvelovom filmu

MTV Srbija 22.04.2017
Novi "Guardians of the Galaxy" navodno je dobio pojačanje u vidu mlade pevačice. Prema lifestile blogerki Sarah Ruhlman, koja je dobila priliku da film pogleda prilikom premijere za novinare, Miley Cyrus daje glas liku Mainframe. Fun fact from the… »

Tyga zamenio Kylie Jenner bivšom devojkom Justina Biebera

MTV Srbija 22.04.2017
Kakav li je ovo ljubavni... hm, četvrougao? Nije tajna da je veza Kylie i Tyge prilično turbulentna. Malo su zajedno, pa onda nisu, zatim jesu, pa opet nisu. Pre nekoliko nedelja čuli smo da je par ponovno "na pauzi", a sada se čini da je reper utehu… »

Tri zlatna saveta za dobar seks

MTV Srbija 22.04.2017
Muškarci više zaista nemaju razlog za loš seks, tvrde naučnici. Nakon brojnih studija koje su obavljene i objavljenje proteklih decenija, sve je više i više saveta koji mogu da pomognu muškarcima da u krevetu ostave dobar utisak. Bar tako tvrde… »

Kim & Kylie: Bliznakinje po stilu (FOTO)

MTV Srbija 22.04.2017
Ponekad kada ih gledamo zaista nismo sigurni da li su one "samo" sestre ili su ipak bliznakinje... Kylie & Kim ubrajamo u zvezde s najzanimljivijim Instagram profilima, a nakon godina pobožnog praćenja, uočili smo jedan interesantan detalj. Naime, ove… »

Schindlerova lista u emotivnoj izvedbi 2CELLOS!

MTV Srbija 22.04.2017
2CELLOS su objavili novi spot, na temu iz filma Schindlerova lista. Dirljivu i tužnu temu iz Spielbergovog remek dela koji prikazuje tragičnu sudbinu Jevreja u Drugom svetskom ratu, 2CELLOS su odsvirali u Zagrebu, a spot je režirao Darko Drinovac… »

Ed Sheeran ima novu tetovažu, ali...

MTV Srbija 22.04.2017
... ona je ispala sasvim pogrešno! Pogrešno i urnebesno! Ed Sheeran je čovek sa brojnim hitovima i još brojnijim tetovažama! Kad je on u pitanju, pesme i tetovaže idu ruku pod ruku. Tako je i novu tetovažu uradio tokom snimanja spota za pesmu… »

Fantastične zveri: Eddie Redmayne dobija pojačanje

MTV Srbija 22.04.2017
Pogodite ko se pridruži ekipi filmova „Fantastične zveri i gde ih naći“! Pravi fanovi „Fantastičnih zveri“ sigurno znaju da ih čeka još nekoliko ništa manje fantastičnih filmova iz tog serijalal, pa bi tako trebalo da računaju i na… »

Red Bull RapLika: Arot je najbolji BiH freestyler

MTV Srbija 22.04.2017
U petak 21. aprila, u sarajevskom klubu The Loft, održano je bh. finale Red Bull RapLike, najvećeg regionalnog hip hop takmičenja. U sjajnoj atmosferi, osam top MC-ijeva se borilo za naslov kralja bh. freestylea. Pobedu je nakon uzbudljivog takmičenja… »

Zašto se Katy Perry prerušila u muškarca?

MTV Srbija 22.04.2017
Za to je imala više nego valjan razlog... valjda. Nije tajna da Katy Perry voli da eksperimentiše sa svojim izgledom, a nedavno se odlučila na još jednu promenu. Ona se prvo ofarbala u plavo, a potom se i ošišala na kratko, s izbrijanim delovima sa… »