Izvor: N1 Info arhiva vesti 22.04.2017

Janković i DS ostaju strateški partneri

N1 Info 22.04.2017
Bivši kandidat za predsednika Srbije Saša Janković zahvalio je Demokratskoj stranci za podršku na izborima održanim 2. aprila i izrazio uverenje da će i ubuduće sarađivati. Izvor: N1 "Verujem da možemo da pokažemo da ćemo raditi zajedno… »

Janković: U Briselu ću predstaviti alternativu

N1 Info 22.04.2017
Bivši kandidat za predsednika Srbije i zaštitnik građana Saša Janković najavio je da će iduće nedelje u Briselu pojedinim evropskim poslanicima predočiti da u Srbiji postoji alternativa. U Srbiji u aprilski "predsednički izbori pokazali da… »

Maraton u Beogradu, koje ulice će danas biti zatvorene

N1 Info 22.04.2017
Beogradu je tačno u 10.00 sati počeo 30. Beogradski maraton, na kome učestvuje više od 7.000 takmičara iz 70 zemalja, što je dosadašnji rekord. Zbog održavanja maratona, u glavnom gradu će doći do određenih izmena u saobraćaju. Maratonska i… »

Komemoracija u Jasenovcu u organizaciji SNV i antifašista

N1 Info 22.04.2017
U spomen parku Jasenovac održana je komemoracija žrtvama tog koncentracijskog logora u Drugom svetskom ratu, koju su organizovali Savez antifašističkih boraca i antifašista Republike Hrvatske i Srpsko narodno veće. Komemoracija je počela Kolonom… »

Policija uhapsila lažnog radnika televizije Foks

N1 Info 22.04.2017
Policija je u Beogradu uhapsila 40-godišnjeg hrvatskog državljanina osumnjičenog da je izvršio nekoliko krivičnih dela prevara, predstavljajući se lažno kao radnik Televizije „Foks“, saopštio je MUP Srbije. Sumnja se da je S.Š. obilazeći… »

Vujanović: Crnoj Gori ne treba referendum o članstvu u NATO

N1 Info 22.04.2017
Predsednik Crne Gore Filip Vujanović poručio je da neće predložiti referendum o ulasku Crne Gore u NATO. Kazao je da Skupština ima legitimitet da se izjasni o ovom pitanju, a da se on lično predomislio u odnosu na pre četiri godine, kada je tvrdio… »

Protest naučnika i građana u Beogradu, skup i u Novom Sadu

N1 Info 22.04.2017
Naučnici Srbije i građani okupili su se ispred zgrade Srpske akademije nauka i umetnosti (SANU) u centru Beograda, protestujući zbog malih izdvajanja za nauku. Oko 19.45 završili su ispred Doma Narodne skupštine protesnu šetnju centralnim gradskim… »

Dermatolozi i oboleli od melanoma traže zabranu solarijuma

N1 Info 22.04.2017
Članovi Udruženja pacijenata obolelih od melanoma (raka kože) i dermatolozi danas su ponovili zahtev da se u Srbiji zabrane solarijumi koji su naročito štetni za mlade. Učešćem na Beogradskom maratonu u trci zadovoljstva članovi tog udruženja su… »

Ombudsman: Zatvori prepuni, potrebna još tri

N1 Info 22.04.2017
Srbiji su potrebna tri nova objekta za smeštaj zatvorenika u Smederevu, Subotici i Novom Pazaru pošto trenutni objekti ne ispunjavaju potrebne uslove, a pritom ih je i nemoguće prilagoditi, ocenio je vršilac funkcije zaštitnika građana Miloš… »

Policija traga za napadačem koji je ranio čoveka u Nišu

N1 Info 22.04.2017
Policija u Nišu intenzivno traga za napadačem koji je sinoć nešto pre 22.00 časa na parkingu u ulici Maksima Gorkog iz vatrenog oružja ranio Nišliju starog 34 godine. Prema nezvaničnim informacijama napadač je u muškarca koji je izlazio iz… »