Izvor: Telegraf arhiva vesti 22.04.2017

I Siniša Mali na 30. maratonu: Pogledajte fotografije gradonačelnika (FOTO)

Telegraf 22.04.2017
Beograd je danas prestonica svetske atletike. Jubilarni 30. Beogradski maraton na kojem učestvuje više od 7.000 trkača počeo je tačno u 10 sati startom ispred Crkve svetog Marka, a među učesnicima se našao i gradonačelnik Beograda, Siniša Mali… »

U Jasenovcu danas i američka ambasadorka, sa Srbima i antifašistima iz Hrvatske: Hrvati to shvataju kao šamar!

Telegraf 22.04.2017
Komemoraciju su organizovali Srpsko narodno veće i Savez antifašističkih boraca i antifašista Hrvatske. Kolonom sećanja prema spomeniku Kameni cvet u Spomen-području Jasenovac danas oko podne počela je komemoracija žrtvama tog koncentracionog… »

Vojvodina opet ostala bez trenera: Neopoziva ostavka šokirala pred Partizan (video)

Telegraf 22.04.2017
Veselinović je napustio novosadsku ekipu nakon samo četiri meča. Fudbaleri Vojvodine ostali su ponovo bez trenera, po treći put u sezoni! Posle svega 17 dana, Aleksandar Veselinović podneo je neopozivu ostavku, pa će na derbiju u subotu od 17… »

I naučnici se uključili u proteste u Beogradu. Transparentima "Marš za nauku" skandiranjem najavili sutrašnji nastavak…

Telegraf 22.04.2017
Oni su se na taj način pridružili protestu koji se istovremeno održava u više od 500 gradova u svetu, a podržali su ih učesnici protesta "Protiv diktature", koji su im se pridružili ispred zgrade SANU. Naučnici i učesnici protesta “Protiv… »

Dodik zagalamio: Zbog pretnji ‘velikom Albanijom’ nećemo dozvoliti da BiH ikada prizna Kosovo!

Telegraf 22.04.2017
Dodik je naglasio da su priču o “velikoj Albaniji” još davno skrojili pojedini mešetari iz međunarodne zajednice i uvek je aktiviraju preko albanskih lidera kada se Srbija želi pritisnuti uz zid i ucenjivati. Predsednik Republike Srpske Milorad… »

BiH na 7. mestu u svetu po broju boraca u id, i Srbija je na listi

Telegraf 22.04.2017
Iz BiH je, prema službenim podacima, na strana ratišta Islamske države otišlo 330 ljudi. Prema broju osoba koje su se priključile Islamskoj državi, u odnosu na opštu populaciju, Bosna i Hercegovina se nalazi na sedmom mestu, podaci su američke… »

Stepinac - svetac ili zločinac: Završen 4. sastanak SPC i Hrvatske biskupske konferencije

Telegraf 22.04.2017
Članovi komisije obavezali su se na ćutanje. U Biskupskom dvoru u Požegi završen je četvrti sastanak Mešovite komisije Hrvatske biskupske konferencije i Srpske pravoslavne crkve, čiji je zadatak da zajednički razmotri lik kardinala Alojzija… »

Vojvodina isprozivala Partizan i Grobare: Mi smo ginuli za ovu zemlju dok vi još niste postojali!

Telegraf 22.04.2017
Čelnici novosadskog kluba izdali su saopštenje nakon šovinističkih skandiranja u Humskoj od strane najvatrenijih pristalica crno-belih. Rukovodstvo Vojvodine demonstrativno je napustilo stadion Partizana u 69. minutu utakmice dva tima u Beogradu zbog… »

U Srbiji se samo 20 odsto melanoma otkrije na vreme: Nemate izgovor, proverite zdravlje na Trgu republike (foto)

Telegraf 22.04.2017
Pregledi se obavljaju od 9 do 21 sat, nije vam potreban uput i zakazivanje, a zadržaćete se kod doktrora 10 do 15 minuta. Zainteresovani građani i danas na Trgu Republike mogu da obave besplatan pregled kože. Preglede obavljaju dermatolozi iz vodećih… »

Uslovi nedostojni ljudskog bića: Rumun potrpao u kamion čak 111 azilanata, među njima i decu od 2 godine

Telegraf 22.04.2017
Migranti starosti od dve do 53 godine, građani su Iraka, Sirije, Irana, Avganistana, Pakistana i Indije. Rumunska granična policija saopštila je danas da je zaustavila 111 tražilaca azila skrivenih u zadnjem delu velikog kamiona, dok su pokušavali… »