Regioni arhiva vesti 22.04.2017

Policija traga za napadačem koji je ranio čoveka u Nišu

N1 Info 22.04.2017
Policija u Nišu intenzivno traga za napadačem koji je sinoć nešto pre 22.00 časa na parkingu u ulici Maksima Gorkog iz vatrenog oružja ranio Nišliju starog 34 godine. Prema nezvaničnim informacijama napadač je u muškarca koji je izlazio iz… »

Psi iz celog sveta na izložbi u Vranju

Jugmedia 22.04.2017
Na osmoj po redu Međunarodnoj izložbi pasa u Vranju koja se tradicionalno održava u gradskom parku 1. maja, očekuje se najveći broj pasa do sada, najavljuju organizatori. “Kuriozitet je što je dve trećine učesnika iz inostranstva, a zanimljivo… »

Pejčić na Krimu lobirao za izvoz naših poljoprivrenih proizvoda u Rusiju

Jugmedia 22.04.2017
Član predsedništva Srpske narodne partije, i leskovački odbornik Aleksandar Pejčić, vratio se sa Krima gde je učestvovao u radu Međunarodnog ekonomskog foruma na Jalti koji je okupio više od 40 delegacija iz različitih zemalja širom sveta sa… »

Leskovački studenti-kuvari trijumfovali i u Budvi

Jugmedia 22.04.2017
Ekipa studenata Visoke poslovne škole Leskovca sa profesorom Momčilom Conićem na čelu progalešna je za najbolju u kategoriji junior kuvar i osvojila 6 zlatnih, 1 srebrnu i 2 bronzane medalje u pojedinačnim kategorijama, na 11. Međunarodnom… »

Najveća žurka: Mnogo izvođača u humanitarnoj akciji!

iKragujevac 22.04.2017
Maloj Nedi Kujundžić, koja ima samo šest godina, neophodna je pomoć ljudi dobre volje kako bi prikupila novac za transplantaciju matičnih ćelija u Beču. Prilika za humanost biće koncert 16. maja od 20 časova u hali "Park", gde će nastupiti… »

U 2017. godini još 1.100 radnih mesta u Vojsci Srbije

iKragujevac 22.04.2017
Ministar odbrane Zoran Đorđević najavio je večeras u Beogradu da će Vojska Srbije (VS) ove godine primiti u radni odnos još 1.100 profesionalnih vojnika. Ministar je to rekao u Domu Garde, gde su on i načelnik Generalštaba Vojske Srbije, general… »

Kragujevcu uručena nagrada za doprinos razvoju svih oblika pristupačnosti

iKragujevac 22.04.2017
Gradovima Kragujevcu, Pirotu i Nišu danas su, na svečanosti u Klubu poslanika u Beogradu, uručene nagrade za doprinos razvoju svih oblika pristupačnosti na svojoj teritoriji u 2016. godini, a po osnovu konkursa koji je raspisala Kancelarija… »

Policija utvrdila da se automobil odbornika DS samozapalio

N1 Info 22.04.2017
Policija u Somoru je potvrdila da se u Odžacima zapalio automobil kandidata za odbornika na lokalnim izborima u toj opštni Miroslava Ilića, i dodala da, po toku istrage, za sada nema elemenata krivičnog dela. U policiji je agenciji Beta rečeno da se… »

Vma zapošljava medicinare: Otvoren veliki konkurs, uslovi su vrlo jednostavni, evo do kada možete da se prijavite!

iKragujevac 22.04.2017
Vojno-zdravstvene ustanove primiće 130 vojnika po ugovoru medicinskih sestara i tehničara, a najviše njih biće zaposleno u Vojnomedicinskoj akademiji, kaže zastupnik načelnik te ustanove prof. dr Miroslav Vukosavljević. Zainteresovane medicinske… »

Ovo je Šumadijsko more, skriveno u srcu Srbije: Nalazi se na 2 sata od Beograda i pravi je raj (video)

iKragujevac 22.04.2017
U srcu Šumadije nalazi se Gružansko jezero koje zbog svoje lepote i veličine mnogi nazivaju šumadijskim morem. Nastalo je izgradnjom brane na reci Gruži, pa je jezero veštačke prirode. Šumadijsko more nalazi se u blizini Knića, a primarna uloga… »