Izvor: Alo arhiva vesti 24.04.2017

Dobili 36 godina za ubistvo Srbina!

Alo 24.04.2017
Kantonalni sud u Tuzli danas je osudio Salbina Šiljegovića (34) i Enisa Korlatovića (30) na po 18 godina zatvora za ubistvo srpskog povratnika Uroša Stojanovića (87) u mestu Rosulje kod Lukavca. Sud je Šiljegovića i Korlatovića osudio za dva… »

Višegodišnje zatvorske kazne u slučaju Lora 2

Alo 24.04.2017
Trojica bivši vojnih policajaca danas su na sudu u Splitu nepravosnažno osudjeni na višegodišnje zatvorske kazne u slučaju Lora 2, zbog ratnih zločina 1992. godine protiv ratnih zarobljenika iz bivše JNA i srpskih paravojnih jedinica u splitskom… »

Poništen tender za prodaju Luke Bar

Alo 24.04.2017
Tender za prodaju 30 odsto akcija Luke Bar poljskoj kompaniji "OT Logistics S.A." poništen je, prenose crnogorski mediji. Kako izveštava Radio-televizija Crne Gore, konkretni razlozi za odbijanje ponude su niska ponuđena cena, nejasan plan ponuđača… »

U stanu našli mrtvu bebu, staru 20 dana

Alo 24.04.2017
Beživotno telo bebe stare 20 dana pronađeno je sredinom prošle nedelje u jednom stanu u Zagrebu. Nakon saznanja o smrti, policija je na ispitivanje privela bebinu 35-godišnju majku, protiv koje je podneta krivična prijava za povredu detetovih prava… »

Gomila država još nije priznala Hrvatsku!

Alo 24.04.2017
Iako je Hrvatska nezavisnost proglasila još 1991. godine, još ima država koje je nisu priznale. Čak 18 država ni do danas nije priznalo nezavisnost Hrvatske, ali nisu nikada objasnile zašto. To su: Bahami, Burundi, Butan, Džibuti, Kiribati, Svazi… »

Dron sa zastavom "Velike Albanije" na utakmici!

Alo 24.04.2017
Dron sa zastavom "Velike Albanije" preleto teren na kojem se održavao meč između klubova Škupi i Vardar u Skoplju. Tokom jučerašnje fudbalske utakmice između klubova Škupi i Vardar u Skoplju pojavio se dron sa zastavom "Velike Albanije", a partija… »

Rijaliti zvezda u toplesu (FOTO)

Alo 24.04.2017
Britanska starleta, Kloi Gudman (25) se na Instagramu pohvalila poprsjem koje je sakrila samo rukama. Ona je objavila provokativnu fotografiju i zapalila društvene mreže. Kloi je skinula grudnjak i rukama prekrila grudi. Njeni pratioci su bili… »

Ovako je Šakira izgledala (FOTO)

Alo 24.04.2017
Iako je 90-ih bila glavna zvezda u svojoj domovini, Šakira je svetski uspeh doživela tek na početku novog milenijuma kada je objavila hit "Whenever, Wherever". Prvi album, pod nazivom "Magia", snimila je sa samo 15 godina u rodnoj Kolumbiji, a isti je… »

Ceca i ujutru savršena (FOTO)

Alo 24.04.2017
Iako mnoge dame ne vole jutarnje fotografisanje zbog ne tako savršeng izgleda, folk zvezda Ceca Ražnatović nema problem sa tim. Ona je fotografijom koju je objavila na Instagrau svima dokazala da i ujutru izgleda podjednako dobro. - Dobro jutro -… »

Ovako danas izgleda bivša ljubavnica Kolarova (FOTO)

Alo 24.04.2017
Kada budete videli njene fotografije ostaćete bez daha... Iako je sa tadašnjom ljubavnicom Kristinom Mijačević dobio sina Petra, fudbaler Aleksandar Kolarov, kao što je poznato, ostao je sa svojom zakonskom suprugom Vesnom Kolarov. Pre nekoliko… »