Izvor: Alo/Društvo arhiva vesti 24.04.2017

22. protest "Protiv diktature"

Alo 24.04.2017
Oko 150 građana okupilo se večeras nešto posle 18.00 sati ispred Doma Narodne skupštine Srbije, na 22. protestu "Protiv diktature", a oko 19.00 su krenuli do obližnjih Terazija. Na čelu povorke su dobošari i veliki transparent "Dole diktatura", a… »

Trguju slomljenim nogama i glavama!

Alo 24.04.2017
„Para vrti gde burgija neće”, savršena je izreka za kriminalnu trgovinu našim privatnim podacima koja počinje onog časa kada se iščupamo iz ralja smrti nakon saobraćajne nesreće! Tada na scenu stupaju agencije koje nam nude usluge u… »

Evo zbog čega je važno moliti se za upokojene

Alo 24.04.2017
Treba da nastavimo da se molimo za upokojene kao i za živu braću i sestre, jer sa zemaljske tačke gledišta mi pravimo razliku između živih i upokojenih, dok su za Boga svi živi. Pravoslavna Crkva veruje da ništa nije gotovo do Sudnjeg Dana, pa… »

Čovek štakama napao putnika!

Alo 24.04.2017
Jednu sasvim uobičajenu vožnju u beogradskom GSP-u prekinula je tuča dva putnika. Razlog ovog okršaja, u kom je jedan od ova dva "gospodina" završio na podu, nije poznat. Naime, jedan čovek je štakama napao drugog, sevale su pesnice i psovke… »

Projekat finansira pet evropskih kompanija

Alo 24.04.2017
Kompanija Severni tok dva AG potpisala je ugovore sa kompanijama Anži, OMV, Rojal Dač Šel, Uniper i Vinteršel o finansiranju projekta izgradnje gasovoda Severni tok dva, za koji će obezbediti polovinu sredstava od ukupno 9,5 milijardi evra. Pet… »

Saša Mirković traži poništenje izbora u Zaječaru

Alo 24.04.2017
Grupa građana koju predvodi bivši gradonačelnik Zaječara i nekadašnji član SNS Saša Mirković zatražila je danas da se ponište lokalni izbori u Zaječaru. Gradska izborna komisija (GIK) mora da ponisti kompletne izbore u Zaječaru jer je naše… »

Haradinaj dobio državljanstvo Albanije!

Alo 24.04.2017
Predsednik Albanije Bujar Nišani potpisao je danas ukaz kojim je dodelio državljanstvo te zemlje lideru Alijanse za budućnost Kosova Ramušu Haradinaju i njegovoj supruzi Aniti. U ukazu objavljenom na internet strani predsednika Albanije navodi se da… »

Nisam mogla iz kreveta, a sama u stanu!

Alo 24.04.2017
Sve o čemu ne razmišljamo kada otvorimo ujutru oči - ustajanje, oblačenje, umivanje, jutarnja kafica, odlazak po hleb, pripremanje doručka, nezamislivo je za penzionerku Dušanku B. (70) iz Beograda! Ona je sama, nepokretna, u kolicima, ima visok… »

Vučić: Nađite pravično rešenje za Stojanku!

Alo 24.04.2017
Premijer Aleksandar Vučić naložio je da se u najkraćem roku nađe pravično resenje i da se preispitaju okolnosti pod kojim je došlo do naloga za iseljenje Stojanke Vukotić iz njenog doma u Arilju. Nakon što su se građani Arilja, koji ovih dana… »

Vojska dobila od SAD sedam inžinjerskih mašina

Alo 24.04.2017
Vojska SAD završava obuku srpskih kolega za učešće u međunarodnim mirovnim misijama. Pripadnici inžinjerijske čete 3. brigade Kopnene vojske Srbije u bazi "Jug" kod Bujanovca završavaju obuku koju sprovode pripadnici Evropske komande Oružanih… »