Izvor: Beta video arhiva vesti 24.04.2017

Stefanović: MUP pokazalo odlučnost u suzbijanju korupcije

Beta video 24.04.2017
BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da je u još jednoj dobroj akciji Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa Upravom carina i nadležnim tužilaštvima, danas uhapšeno 16 carinskih službenika i odgovorno… »

Han: Izjave koje impliciraju promene granica neprihvatljive i kontraproduktivne

Beta video 24.04.2017
BRISEL - Evropski komesar za proširenje Johanes Han odbacio je danas kao neprihvatljive i kontraproduktivne izjave pojedinih lidera u regionu Zapadnog Balkana koji impliciraju promene granica. ``Koristim ovu priliku da izrazim svoje razočaranje i ako… »

Joksimović: Niko nas ne tera da idemo u EU

Beta video 24.04.2017
BEOGRAD- Ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović izjavila je danas da Srbiju niko ne ucenjuje i ne tera da ide u EU i pozvala i organizacije civilnog društva da u komunikaciji sa gradjanima to jasno kažu. ``Kao predstavnici civilnog… »

Proest protiv diktature - šetnja dan 22

Beta video 24.04.2017
BEOGRAD - Protestna šetnja protiv diktature - 22 (dvadeset i druga), sve je slično, ali ništa više nije isto.… »

Beograd: Završen 22. protest protiv diktature

Beta video 24.04.2017
BEOGRAD - Učesnici 22. protesta ``Protiv diktature`` u Beogradu su večeras oko 20.30 završili okupljanje na Terazijama, uz najavu da će se sutra doći u Savamalu, na godišnjicu nelegalnog rušenja objekata u toj beogradskoj četvrti.Prethodno se oko… »

Obeleženo 20 godina od upisa Trogira u svetsku baštinu

Beta video 24.04.2017
STRAZBUR - Zastupnice Hrvatske u Evropskom parlamentu Ivana Maletić i Željana Zovko organizovale su damas sjdištu Evropskog parlamenta u Briselu konferenciju za medije povodom 20 godina upisa Trogira na Listu svetske baštine UNESCO-a.… »

Plenković otvorio manifestaciju ``Nedelja EU fondova``

Beta video 24.04.2017
ZAGREB - Predsednik Vlade Andrej Plenković otvorio je danas manifestaciju ``Nedelja EU fondova``, koja će trajati do 28 april, a sa kojom se široj javnosti i potencijalnim korisnicima žele predstaviti mogućnosti korištenja evuropskih strukturnih i… »

Han: Evropa ima jak interes za mir u regionu

Beta video 24.04.2017
BRISEL - ``Ukoliko neko veruje da bi takva izjava mogla da nas stavi pod pritisak, bila bi to velika greška. Takva izjava bi lako mogla da izazove kontraefekat. Treba biti svestan da Evropljani imaju jak interes za mir, prosperitet i stabilnost u… »

Dačić: Srbija želi da traži zajedničke interese

Beta video 24.04.2017
BRISEL - Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić je rekao da je zajednički zaključeno da je Srbija umereno reagovala ``ne zato što se plaši ili što je slaba, već zato što želi da tražimo zajedničke interese``. ``To nije terminologija koju… »

Dačić: Srbija nstavlja putem EU

Beta video 24.04.2017
BRISE - Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić je rekao da će Srbija nastaviti da ostvaruje svoje prioritete u spoljnoj politici, a to je članstvo u EU. ``Zato je važno da proces evropskih integracija ima odredjenu dinamiku i da u njemu nema… »