Izvor: BK TV/Društvo arhiva vesti 24.04.2017

Siniša Mali: Neću se ponovo kandidovati za gradonačelnika!

BK TV 24.04.2017
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je za jedan dnevni list da se neće ponovo kandidovati za novi mandat na toj funkciji. On navodi da je ponosan na sve što je urađeno i što je srpska prestonica u njegovo vreme postala veliko gradilište… »

Za ovu ženu se Vučić lično založio: Preti joj izbacivanje iz kuće, evo šta je rekao!

BK TV 24.04.2017
Iz za sada nedovoljno razješnjenih okolnosti, Stojanki Vukotić (80) iz Arilja preti prinudno iseljenje iz njene kuće. Ovome su se oštro suprotstavili njeni sugrađani, te su napisali pismo premijeru Aleksandru Vučiću i kolektivno ga potpisali. Po… »

Naslovne strane dnevnih listova: Prelistavanje štampe za 25. april 2017. godine!

BK TV 24.04.2017
BTVNews je za vas pripremio pregled naslovnih strana za 25. april. Dnevna štampa u izdanjima za utorak donosi ekskluzivne i aktuelne priče iz zemlje i sveta. Dnevni listovi u Srbiji u izdanjima za 25. april pišu o zločinu kod Golupca koji je šokirao… »

Pomozimo Ani da prohoda: Ova devojčica je veliki borac, a pobediće samo uz našu pomoć!

BK TV 24.04.2017
Godine 2009. hitnim carskim rezom rodila se malena Ana. Čim je otvorila oči, Ana je 10 minuta reanimirana i samo nekoliko minuta nakon rođenja hitno je prevezena u Institut za majku i dete. Od tog dana kreće Anina svakodnevna borba, ne može… »

Pokret SNAGA SRBIJE BK poklonio plastenik mladom poljoprivredniku iz Deronja: Ukoro počinjem proizvodnju Bogoljubove zelene…

BK TV 24.04.2017
Nikola Savić iz Deronja, mladi srpski domaćin, više od 10 godina bavi se poljoprivredom, pre svega proizvodnjom rasada lubenica i dinja, a od ove godine počinje proizvodnju paradajza i zelene salate. Ovaj vredni dvadesetšestogodišnjak, kome je… »

U utorak isplata učeničkih stipendija i kredita

BK TV 24.04.2017
Isplata učeničkih stipendija i kredita za april mesec počinje u utorak 25. aprila. Ovu vest saopštilo je danas Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. Mesečni iznos učeničkih stipendija i kredita je 5.400 dinara. Za njihovu isplatu… »

Ambasada SAD u Prištini uoči Vaskrsa upozorila građane na terorizam

BK TV 24.04.2017
Neposredno uoči Vaskrsa Ambasada SAD u Prištini upozorila je američke državljane na povećan oprez tokom tih praznika, a portparolka Mišel Šon danas kaže da je to upozorenje za cilj imalo da građani budu oprezniji. "Teroristi u regionu su u… »

Dobre vesti za penzionere: Od sad besplatno u banje ako ispunjavate jedan uslov!

BK TV 24.04.2017
Jedini uslov za besplatan boravak u banjama jeste da penzioni ček ne premašuje 23.799 dinara, saopštili su iz lokalnog Udruženja penzionera. Od 480 zahteva penzionera iz opštine Prokuplje Republički fond za zdravstveno osiguranje (FZO) odobrio je… »

Politika: Vojska Srbije dobija belgijske puške

BK TV 24.04.2017
Pripadnici Vojske Srbije uskoro će biti opremljeni najsavremenijim automatskim puškama belgijske proizvodnje, potvrđeno je "Politici" u Ministarstvu odbrane. Reč je o puškama SKAR-L, razvijenim za potrebe specijlanih jedinica, proizvodu čuvene… »

Koleginice se posvađale zbog dobitka na lutriji

BK TV 24.04.2017
Marija Kalojević i Jovana Đorđević iz Gornjeg Milanovca tužile su svoju sugrađanku i koleginicu Vesnu Pavlović, jer im nije isplatila dogovorenu sumu nakon što su sve tri dobile na instant lutriji "Kolo sreće" Državne lutrije Srbije, piše… »