Izvor: N1 Info arhiva vesti 24.04.2017

Trostruko ubistvo i samoubistvo kod Golupca

N1 Info 24.04.2017
B.D. (77) iz sela Barič kod Golupca hicima iz pištolja ubio je svog sina, suprugu i šuraka, a snaju teško ranio posle porodične svađe. B.D. je na kraju izvršio samoubistvo u porti seoske crkve. Izvor: N1 Nezvanično saznajemo da je povod za ubistvo… »

Uhapšeno 16 carinika, sumnja se na štetu od 11 miliona evra

N1 Info 24.04.2017
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da je policija uhapsila 16 carinika i odgovornu osobu u jednom preduzeću zbog sumnje da su budžet Srbije oštetili za više od 11,5 miliona evra. "Ministarstvo unutrašnjih poslova ponovo je… »

Sve više epidemija malih boginja u Evropi

N1 Info 24.04.2017
Manji obim vakcinisanja protiv malih boginja doveo je do izbijanja nekoliko epidemija ove visoko zarazne bolesti u Evropi u poslednjih godinu dana, a pogođeni su i odrasli i deca, saopštili su zdravstveni zvaničnici. Više od 1.500 slučajeva malih… »

Komisija: Nema osnova za poništavanje izbora u Zaječaru

N1 Info 24.04.2017
Grupa građana na čijem je čelu bivši čelnik grada i bivši član SNS Saša Mirković traži da se izbori u Zaječaru ponište, zbog greške na glasačkom listiću. Iz izborne komisije tvrde da nema osnova za to. Mirković kaže da na listiću nije… »

Han: Dijalog s demonstrantima je dužnost vlasti u Srbiji

N1 Info 24.04.2017
Evropski komesar Johanes Han je izjavio da očekuje da što pre dođe do rekonstrukcije srpske vlade posle predsedničkih izbora da bi se nastavile neophodne reforme i naglasio da je nužno da vlasti uđu u raspravu s demonstrantima u Srbiji da bi se… »

Ministarstvo BiH osudilo Dodikovo ponašanje u Donjoj Gradini

N1 Info 24.04.2017
Ministarstvo spoljnih poslova BiH najoštrije je osudilo "primitivno i nediplomatsko ponašanje" predsednika Republike Srpske Milorada Dodika, tokom ceremonije odavanja pošte žrtvama logora Jasenovac u Donjoj Gradini, kada je odbio da se rukuje sa… »

Protest "Protiv diktature" u nekoliko gradova Srbije

N1 Info 24.04.2017
Protest "Protiv diktature" održan je u nekoliko gradova Srbije, a Novosađani i Beograđani koji učestvuju na protestima u utorak će se pridružiti protestu koji organizuje Inicijativa "Ne da(vi)mo Beograd" povodom godišnjice rušenja u Savamali… »

Umesto u štabu SNS-a, novinari ostali na ulici u Zaječaru

N1 Info 24.04.2017
Umesto u štabu, kako to obično u izbornoj noći biva, novinari koji su pratili lokalne izbore, barem kada je reč o Srpskoj naprednoj stranci (SNS) u Zaječaru, ostali su na ulici. Neki su, naime, poput novinarke N1, iz SNS-a doslovno izgurani - bez… »

I treća komemoracija u Jasenovcu: "Da je Tuđman živ..."

N1 Info 24.04.2017
U Jasenovcu je danas održana i treća ovogodišnja komemoracija za žrtve jasenovačkog ustaškog koncentracionog logora. Predsednik Koordinacije jevrejskih opština Hrvatske Ognjen Kraus izjavio je da u Jasenovcu ne bi bila ploča s ustaškim pozdravom… »

Utopilo se trogodišnje dete

N1 Info 24.04.2017
Trogodišnje dete utopilo se jutros u jami punoj vode u selu Vrsjenice na Pešterskoj visoravni, saznaje radio Sto plus. Prema nepotvrđenim informacijama, telo dečaka Z.M. pronašli su rođaci oko devet sati u rupi dubine oko jednog metra u blizini… »