Izvor: Prva arhiva vesti 24.04.2017

Ubio suprugu, sina i šuraka pa izvršio samoubistvo

Prva 24.04.2017
Austrijski penzioner B. D. (77) iz Bariča kod Golupca ubio je suprugu, sina i šuraka, ranio snaju, a zatim počinio samoubistvo, saopšteno je iz policije. Mediji navode da cela porodica godinama radi u Austriji, a muškarac je samoubistvo počinio u… »

Vojska Srbije dobija belgijske puške

Prva 24.04.2017
Pripadnici Vojske Srbije uskoro će biti opremljeni najsavremenijim automatskim puškama belgijske proizvodnje, potvrđeno je "Politici" u Ministarstvu odbrane. Reč je o puškama SKAR-L, razvijenim za potrebe specijlanih jedinica, proizvodu čuvene… »

Ako želite uspešnu vezu, budite spremni da prihvatite ove četiri stavke

Prva 24.04.2017
Ako istinski verujete u postojanje srodnih duša, onda znate da se tamo negde nalazi neko za svakoga. Ali i pored toga, vaša srodna duša povremeno može biti vaš najveći izvor stresa. Sa dobrim mora doći i ono loše, zar ne? Ko god je rekao da su… »

Francuska gospođa Robinson: Kako je potencijalni predsednik Francuske oženio 24 godine stariju profanku

Prva 24.04.2017
Baka sedmoro unučadi, koja je 24 godine starija od svog supruga kojem je čak i predavala dok je bio tinejdžer, mogla bi da postane prva dama Francuske. Supruga Emanuela Makrona, koji je pobedio u prvom krugu predsedničkih izbora u Francuskoj je… »

Ove biljke vam donose lepotu, novac, sreću... Da li ih imate u svom domu?

Prva 24.04.2017
Ako ste sujeverni, onda ove biljke pod hitno morate imati u svom domu! Ima onih koje vam donose sreću, novac i blagostanje u životu, a probajte da ih uzgajate. Možda vam se promeni život na bolje. Ako smatrate da vas samo novac može usrećiti… »

OPREZ: Seda kosa nije samo znak starenja

Prva 24.04.2017
Seda kosa nije samo znak zrelosti, već može da upozori i na oštećenje arterija. To lekarima može biti signal da ispitaju vaše zdravstveno stanje i uoče moguće srčane rizike. Redukovan proces obnavljanja ćelija, upala ili hormonski poremećaj… »

U Crnoj Gori postoji veličanstveno mesto koje čovek još nije upropastio…

Prva 24.04.2017
Do samo pre nekoliko godina ovo mesto bilo je samo krš i masline. Sada tim istim kozjim stazicama i preko stena stižete na tajno mesto. Postoje neka mesta na koja odlazim kada želim da se isključim i odmorim od svega. Ljubomorno ih čuvam i ne govorim… »

Svi obožavamo ove poze u krevetu, ali pogrešno ih praktikujemo - evo kako treba!

Prva 24.04.2017
Sami sebi uskraćujete pola užitka. Mislite da je seks koji imate savršen i da ne može bolje. Da, može i to sa istim partnerom. Razmislite kako upražnjavate vaše omiljene poze, a mi ćemo vam objasniti kako je pravilno to činiti, kako biste osetili… »

DOBITNICI knjige „Ko je Alisa?”

Prva 24.04.2017
Uprikazu knjige „Ko je Alisa?” na našem sajtu pozvali smo ljubitelje knjige da se prijave i osvoje poklon. Prvih petoro koji su se prijavili dobili su ovu knjigu i biće kontaktirani putem mejla. Dobitnici su: Gordana Jelić, Beograd Bojana Miletić… »

Kako je Rajan Rejnolds završio na zadnjici obožavaoca?

Prva 24.04.2017
Glumac Rajan Rejnolds poznat je po opuštenom ponašanju i neočekivanim reakcijama, ali nismo znali da ima jednako čudne fanove. Jedan od Rejnoldsovih pratilaca želeo je da privuče glumčevu pažnju. Pošto više nije znao kako, obećao je da će… »